Oldalak

2006. március 1., szerda

...az láthatott minket, amint nyakbehúzva igyekeztünk nemelázni a csöpörgő-szitáló-el-nem-álló esőben... Ennyi...

A mentortancsim már drágának szólít, az óráim előtt már cseppet sem vagyok ideges, voltam a konzulensemnél, AV-mel szeretjük egymást, Anyu wiwes képét lecseréltem, átléptem a 200-as álomhatárt ... Mi kell még a boldogsághoz? 

Talán Marci... 

Már csak a diszkusszió van hátra, jujj. Aztán jövök. 


Hülye voltam, mert még kellett a konklúzió is. 

Tulajdonképpen készen vagyok (igen, teljesen), csak úgy érzem, elég hányaveti lett az egész... Szóval ahhoz képest, hogy milyen rövid időn belül meg hogy milyen hosszú kihagyás után úgy jóóó, érted, csak úgy... hozzám képest nem tökéletes, na. 

Most pedig mielőtt a hajam végképp megkapná a rasta minősítést, megyek hajat mosni juhéj. Már szinte el is felejtettem, milyen jó hosszú, fekete hajszálakat kihalászni a lefolyóból. 


Kaptam a szemcsimre tappancskákat. 450 Ft / db vagyis 900 Ft az életlátásomért.

Egyébként nem értem, miért van az, hogy amikor semmi pénzem nincs, akkor kell telefonkártyát, bérletet, gyógyszert, arclemosót, alapozót, szempillaspirált vennem. Ezeket most épp megspékeli egy 4400 Ft-os bírság az illetékhivataltól, illetve az orvos 6000 Ft-os díja... Összesen ez (3600+2500+6000+1500+1500+1500+4400+6000 =) 27 ezer. 

Túl két TJ-n (Total Javítás), égő szemmel és fájó fejjel bámulom a monitort, szerintem lassan TV fejem lesz, mint anno Zalánnak, akit gondolom senki sem ismer errefelé, hiszen a wiwen sincs fenn, szóval elmaradott egy pára. 

Szerdán legkésőbb le kell adni köttetni ezt a borzalmat, egyedül az éltet, hogy utána már nem izgathat mit írtam - mit nem, a pont fenn lesz az i-n, én pedig majd imádkozom, le ne guruljon. 

Megtaláltam Pimpa hivatalos honlapját. Olyan öreg vagyok, mint az országút, hiszen emlékszem még rá... 

Amúgy ma elvittem köttetni A Művet. 
Aztán a krumplistészta-ebéd közben rájöttem, micsoda dolog az, hogy egy szakdolgozat egyetlen oldalát sem fénymásolhatod le (mellékletet sem), de egy egész napra otthagyod egy vadidegen helyen, ahol annyi másolatot csinálnak belőle, amennyit nem szégyellnek. 

Lehet, hogy az egész szakdolgozatírós bulit a kötők találták ki? 

A Budapest TV-n magyar kártyából jósolnak. 

Ezen tegnap akkorát röhögtünk. 

Aranyvirágom rákontraképpen kitalálta, hogy legközelebb biztosan az Autóskártya lesz soron. Erre én a Delmás ajándékkártyák használatát is felvetettem, de azt mondta, az hülyeség, mert azt senki sem ismeri, csak én. 

Pedig szerintem az sokkal nagyobb poén volt, mint az övé. Ugye. 

Amúgy hazudtam. Tegnap mégis megnéztük a Getno-t. Én fel akartam adni olyan 3/4 12-kor, de Aranyvirágom kitartott és erre buzdított engem is. 

Végülis jó film volt, csak olyan kis kurta-furcsa volt a vége. Egy kissé hímsoviniszta. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése