Oldalak

2006. augusztus 27., vasárnap

Az élet megy tovább...

Mi pedig búcsúztatjuk a nyarat... Óriási sóhajok között tegnap leeresztettük a matracot. Amin három napot libegtünk a Balcsin és kettőt a Velencei tavon. Szinte fizikai fájdalom volt kimondani, hogy szerintem igen... ereszd le... idén már nem tudjuk használni... A biztonság kedvéért azért megnéztük az időjárás jelentést, hátha... De a jövő hétre max. 24-25 fokot mond... Akkor a vizet el lehet képzelni... 20... Maximum... Matrac leereszt, fakutyát ácsol. P*csába.

Hát még alig kezdődött el... Olyan sokáig kihúztuk, olyan sokáig államvizsgáztam, olyan sokáig volt hűvös... Mondjuk az is gáz, hogy én a magam részéről már vagy két hete búcsúztatom az idei nyarat. Mióta hazajöttünk. Tudodhonnan.

Az álmosságunk is ettől lehet... Gyászmunka. Tipikus gyászmunka. De egyébként ez a legrosszabb... Ez az átmenet... Amikor már tudod, hogy vége, de még nem kezdődött el a következő... Még nincs ősz. Még nem tombol. Egyenlőre még csak a nyár búcsúzik... Még 4 napig augusztus van, de mintha már 14 napja szeptember lenne.

Csak lenne már vége. Bármi jön, csak jobb lehet, mint ez a folyamatos gyászolás.

2 megjegyzés:

  1. szépkép
    off: pszichón végeztél? :)

    VálaszTörlés
  2. sajnos nem saját... de lehetne, csak lusta voltam a saját könyvtáramban keresni... :)
    Off: Igen, most júliusban abszolváltam. Elvileg most írom a szakdogám és ősszel államvizsgázom... :)

    VálaszTörlés