Oldalak

2006. augusztus 18., péntek

Na jó, hazudtam

Több dolog is történt ma.

Pl észrevettem, hogy a Kaiser's-ben van egy új pénztárosnő. Egész kedvesnek tűnik. Mialatt lehúzta a két liter tejemet, az egy liter kajszilém, a 20 deka hercsicsirkemellsonkám, elmesélte, hogy a Kaiser's előtt egy kis boltban dolgozott, ahol ugyan jobban megfizették, de a tulaj tönkrement, ezért ő lapátra került és bár a Kaisi kevesebbet fizet, kénytelen volt elvállalni ezt a melót is, mert tavaly hitelre vettek egy autót és a részleteket bizony fizetni kell...

Aztán kaptam két melltartót, az egyik Sariana, a másik valami nemtudommilyen utánzat; de mindkettőben úgy érzem magam, mint aki jól néz ki.

Este Szomszédok után elmentünk a Sconto-ba, mondván, 8-ig van nyitva, van fél óránk nézgelődni, de leltár miatt becsukott a dög 7-kor, úgyhogy hazakullogtunk és a Coopban kaptam egy Noggert, ami egész jó volt, bár mintha 10 éve még valahogy más lett volna az összetétele.

9 óta pedig borzasztóra fáj a fejem, alig tudom nyitva tartani a bal szemem jajj.


Már csak az kell a mai naphoz, hogy bekapcsoljam a Slágert és a Neotontól a Hailey menjen. Vagy a Halley. Vagy mi. Akkor teljes lenne a világvége hangulat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése