Oldalak

2006. szeptember 19., kedd

Picsábapicsábapicsába

Annyiraannyiraannyira utálom ezt az egész balhét.

Fél 3-ig néztük a híreket a TV2-n, az RTL-en meg a RémhírTV-n. Ez egyszerűen botrányos. Szégyellem, hogy olyan országban élünk, ahol 1: ilyen kretén, kontroll nélküli vandálok is élnek és 2: ahol ennyire nincs felkészülve a rendőrség arra, hogy az embertömeg bizonybizony csürhe, írjunk bár 2006-ot.

Jó, hogy nem vagyok fejes, mert akkor már tegnap éjfélkor helikoptereket vezéreltem volna a Szabadság tér fölé és megszórtam volna a sok marhát növényvédőszerrel, paprikával, sóval, borssal, vagy bármivel, ami csíp, de nem öl meg - és most még én ülhetnék előzetesben, hogy veszélyeztettem a sok idiótát. (Állatot nem mondok, szándékosan, mert vannak igazán értelmes, kedves, szeretetreméltó állatok is, sőt, ők vannak többségben és talán bántó lenne számukra, ha azt a sok kopasz szarcsimbókot egy néven említeném velük...)

Tiltakozni, a kormány lemondását követelni, békésen tüntetni lehet. Autókat felborítani, gyújtogatni, patinás épületekben tíz milliós károkat okozni, ártatlan emberéleteket veszélybe sodorni, felbontani a Szabadság tér macskaköveit és azzal dobálózni, Túrórudit lopni az automatákból viszont nem hogy bűn, hanem szégyen és gyalázat. Higgyék csak a külföldiek, hogy ilyen primitív a magyar...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése