Oldalak

2010. szeptember 16., csütörtök

Mert ez gáz

Kicsit magam mögött hagyva a "világvége a tengerparton" álmokat, tegnap mást álmodtam, bár ez sem volt kevésbé kellemetlen.


Egy repülőgépre szálltunk fel, AV meg én és próbáltunk két ablak melletti helyet találni, nem túl elöl. A székek, mint a vonatokon, menetiránynak háttal és szemben váltakoztak. (Fel sem tűnt, hogy a repülőgépeken nincsenek is menetiránynak háttal ülések...) Mielőtt felszálltunk volna, Michael O'Leary kihozta a szendvicseket, amin azért már csodálkoztam, mert az ember azt álmában is tudja, hogy a Ryanair-en nincsen ingyen szendvics.


Miután O'Leary akkurátusan kipakolta a tojáskarikákat is, AV elkezdett hőzöngeni, hogy ez aztán már mindennek a teteje és ő most megy és szól hátul és ha meghal, akkor is panaszt tesz. (Hogy miért, azt nem tudom.)


Egy idő múlva angolul bemondták, hogy sajnálatos tragédia történt, két utastársukat megette egy krokodil (vagy felfalta egy keselyű, ez nem biztos), de "sorsukba belenyugodva haltak meg"... Ekkor még reménykedtem, hogy mégsem AV az egyik szerencsétlenül járt, de ezután bemondtak két nevet, az egyik egy olaszé volt, a másik pedig AV-jé, Doktor előtaggal...


Itt felriadtam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése