Oldalak

2010. október 5., kedd

Sok kicsi


  • Azt hiszem, el sem tudnám képzelni, hogy P. lány. Az egy dolog, hogy az arca fél napos korától fogva kisfiús, most nem erről beszélek; hanem hogy P. nem lehetett más, mint fiú, mert én nem lehettem más, mint fiús anyuka. Egyszóval: sütkérezem a gondolatban, hogy van egy fiunk.

  • FB-n egyik volt osztálytársam feltett egy képet a gyerkőcéről, amint a kislány egy 7 decis mekis pohárból szív valamit... Azt hiszem, elvesztettem a humorérzékem egy részét, de szerintem ez kicsit sem vicces, főleg azért, mert a kislány, hogy is mondjam, hát nem az a kákabélű típus... (Ennek kapcsán, aki még egyszer azt állítja, hogy P. duci, annak az orra alá oda fogom dörzsölni ezt a képet, hogy no EZ a gyerek kövér, nem pedig P.)

  • Aki epres ízesítésű vizet forral véletlenül, készüljön fel arra, hogy még két nap múlva is cseresznyepálinka szag fog terjengeni a lakásban.

  • Nem tudom, létezik-e vagányabb dolog annál, hogy este kimegyünk a partra dagályt nézni és tengerszagot szipákolni be, de rám jön a pisilés, úgyhogy másnap arról számolhatok be itt a blogban, hogy pfff, én a tengerpartra járok hugyálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése