Oldalak

2010. november 24., szerda

Hát szóval

A hétvégérűl, mint olyanról nem írnék hosszasan, maradjunk annyiban, hogy nem úgy alakult, ahogy terveztük. Szóval csak a hollétünkről.


Pénteken átmentünk szocializálódni kicsit AV egyik kollégájához, ahol kicsit megöltük a bulit, mert ahol P. megjelenik, ott száj nem marad szárazon, úgyhogy míg ott voltunk, nem kezdődhetett el a kártyázás. P. meglehetősen jól bírta a felnőttközösséget, csupán egyszer sírt fel bánatosan, mikor valaki túl közel merészkedett hozzá és őfelsége megijedt, hogy behatoltak az intim szférájába (kb 1,5 méter). 1 órát majomkodtunk az idegen helyen, megszokott környezetben (lásd habtapi és csörgős könyv) pisztáciázva, míg hol AV, hol én szórakoztattam az urat, miközben asszem meggyőztünk mindenkit, hogy 30 évesen korai a gyermekvállalás.


Szombaton sétáltunk és felfedeztük az ország talán legjobban lepukkant Lidl-jét. Az igazat megvallva nem csóróságból járunk Lidl-be (amiatt is, de nem csak), hanem mert van néhány termék, ami a Lidl-ben tuti, máshol meg ócska. (Lásd csemegeuborka, wc papír, papírzsebkendő, mazsola - illetve kesudió)


Vasárnap voltunk gokartozni (állítólag 2 mp-et is javítottam a múltkori alkalomhoz képest), majd délután kimentünk a Phoenix Parkba, ahol bámulatos tehetséggel néztük az ömlő esőt valamint láttunk egy remekbe szabott szivárványt.


Hát ennyit kesudióhéjban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése