Oldalak

2011. november 13., vasárnap

Mintha mi sem történt volna - update

A hétvége meglehetősen furcsán telik. Tegnap gyönyörű napra virradtunk, szélcsend, napsütés, úgyhogy "no, ez már biztosan az utolsó ilyen szép nap" alapon elmentünk délelőtt a botanikus kertbe, ezúttal trike és babakocsi nélkül, csak úgy gyalogosan, mint a felnőttek. Itt még vannak levelek a fákon, de már jó vaskos avar is van a földön, szóval szép volt sétálni az őszi napsütésben, élveztük mindhárman. Délután bementünk a városba kicserélni P. téli cipőjét: egy nagy ugrással a 4-est 6-osra váltottuk, jó a szemmértékem, na. Utána beugrottunk a tescoba 4+-os pelusért (én nem tudom, mi van itt, csak azt, mi nincs: 4+-os pelus... hetek óta itt találtunk először, 24 db-ot €6,99-ért, őrület) és a smyths-be P. kukájába utántöltőért. A város főutcái már karácsonyi hangulatban égnek, a plázák pedig telis-teli vannak díszekkel, fényekkel, mikuláskunyhókkal... Jó későn, 7-re értünk haza, utána telefonok, fürdés, fekvés, majd 10-11 között ébredések hada, hogy 1-2-ig és 5-6-ig is fenn kukorékoljunk, de ezúttal okkal: P. megint lázas... Más tünete egyelőre nincs, csak a 38-38.5 közötti láz. Hihetetlen, hogy megint lebetegedett, mikor az első életévében szinte egyszer sem ment fel a láza 37,5 fölé, most meg ez már a 4. vagy 5. eset, hogy normális láza van. Ennek következtében ma szobafogságra vagyunk ítélve, ami nem is baj, legalább mostam egyet*, főztem egy jó kis vasárnapi ebédet és elkezdtük feldíszíteni végre-valahára a szobáját a rég megrendelt elemekkel. Vagány.    

* ezt alig vártam, csütörtökön ugyanis vettem ezt-azt P.-nek, két pizsit, öt body-t, zoknikat, három pólót... (Meg persze a kicsi téli cipőt, amit tegnap becseréltünk 6-osra ugye, de azt nem mostam ki... Ugye.)

update: Kész P. szobája, csudaszép lett, mint a gazdája, nagyon tetszik neki is meg nekünk is. (Ízelítő: lásd a fenti képet - a bal alsó sarokban beficcenő kedvenc body-val...) Ezen kívül délután voltam egyedül, kocsival a sandymount-i tescoban. Kocsival basszus, én. Hihetetlen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése