Oldalak

2011. december 31., szombat

Szünnapok

Mióta ünnepek vannak, gőzöm sincs, milyen nap van pontosan, egy nagy-nagy massza most a tér-idő kontinuum. Keddnél hagytam abba, hogy másnap csőben sült paradicsom lesz. Nem lett. Az igazat megvallva egész szerda kiesett. Azt sem tudom, mit ettünk. Ha minden igaz, voltunk a St Stephen's Green-ben ébresztő órát venni, de ez nem biztos, hogy szerdán volt. Mindenesetre azt tudom, hogy €3,6 volt a parkolás fél óráért nagyjából, botrány. Este csináltam linzert, kétfélét, egész jó lett. (Lásd fenn és lenn.)  

Csütörtökön AV dolgozott, szóval kettesben voltunk a Kiskorúval, itthon ültünk. Este végre megcsináltam a csőben sült paradicsomot és szomorkodtunk.  

Pénteken délelőtt jártunk a Dead Zoo-ban, megebédeltük az előző este készült paradicsomot, majd délután a Jervis-be autóztunk pelenka-zacskó utántöltőért. Útközben benéztem a Next-be is, de nagyjából már semmi sem volt az akciós cuccok polcain, ami volt, az is elég nevetséges áron, mert mondjuk ha a kölköm másfél hónap alatt kinő egy pólót, akkor nem fogok a €3,5-s Dunnes póló helyett egy féláron (!) €7,5-s Next pólót adni rá, mikor összesen ha tízszer visel egy-egy cuccot. Ennyi hordás után, ha szar lenne a Dunnes ruhák minősége (de nem az), akkor sem kopna el, akkor meg minek. (Egyébként el sem tudom képzelni, ki vesz a gyerekének €15-ért egy nyomorék pólót. Nem arról van szó, hogy nem engedhetnénk meg néha mi is, de én ilyen rohadt smucig vagyok, hogy mindig belegondolok, hogy ezt a €15-s ruhadarabot vajon mennyiből állítják elő, €2-3-ból? Na.) A Jervis után még beugrottunk a magyar boltba túróért és meggybefőttért, majd később palacsintát sütöttünk - ki gondolná? - túrósat és almás-diósat. Este elkezdtük nézni a Benjamin Button különös életét (erről később), de befejezni még nem fejeztük be. 
       
Szombaton, azaz ma délelőtt a Cornelscourtban jártunk, vásárolni (alig voltak, juhú), majd ebéd után (az év utolsó Burgere) csináltam egy tál barackos habot. Néztünk egy újabb órát a BB-ból, de még mindig van 40 perc belőle, borzalom. Itt tartunk most, rettegve várjuk az estét, lesz-e buli felettünk, kérem kapcsolja ki. (Persze folyt. köv. később meg stay tuned és társai.)

2 megjegyzés:

  1. Ami igaz, az igaz, a next baromi drága alapesetben, viszont én most akciósan 2,5-ért vettem ott pólókat. A mothercare-ben, meg 2,8-ért. A dunnes most nem akciózott ennyire, de ott is lett volna asszem olyan 2-3ért darabja.. Tény viszont, hogy next-es pólók 3 hónap után is megtartják a szinüket és a formájukat, mig a penneys-esek már egy mosás után megtekeredtek. Viszont utóbbiakért csak 1 eurót fizettem.
    Egyébként felnőtt ruhában meg egyáltalán nem éri meg megvenni a nexteset, mert egy szezon után kibolyhosodott szinte mind...
    Jól néznek ki a sütik. Mákod van, hogy nem vagy hizós alkat :-)

    VálaszTörlés
  2. Az tök jó annyiért okés, én már csak 7-8 euro felett láttam... :(
    Köszi a sütis dicséretet, most találtam ezt a receptet, imádom. :D

    VálaszTörlés