Oldalak

2012. augusztus 13., hétfő

Don't be surprised, if I love you for all that you are

Előre félek a jövőtől, P. ugyanis tegnap előrevetitette, mi vár.
Az úgy volt, hogy - másodpercekkel azután, hogy befejeztük a kipakolást és lakásrendezgetést (igen, kész, van normális nappalink, konyhánk, gyerekszobánk, igaz, a hálóban még van egy szortirozni sarok) eljöttek hozzánk Másik E.-ék. (Másik E.-ék csupán abban különböznek Egyik E.-éktől, hogy Másik E.-ék kislánya kicsit idősebb P.-nél és nem másfél éves, mint Egyik E.-jéké.) No szóval Másik E.-jék kislánya már nem baba, aki lassan jár és igy rá kell várni, hanem csinos kislány, ráadásul műszaki érdeklődésű (volt nála egy agyonrágott traktoros könyvecske), úgyhogy P. rákattant.
Igaz, nem játszottak szó szerint együtt, de néha fél centiről megnézte a kislány arcát, együtt kimentek az erkélyre AV felügyelete alatt (újabb jópont, hogy az őszinte lelkesedés nyilvánvalóvá tette, hogy L.-t is valóban érdeklik az autók, nem csak olyan koca traktoros könyves) és egyszer össze is ütköztek, hogy a kislány orra vérzett is kicsit.
A gond akkor jött, mikor megbeszéltük, hogy kimegyünk a tengerhez és külön kocsiba kellett ülniük... Hiába mondogattuk, hogy jönnek utánunk, találkozunk még, P. vagy negyed órán át magán kivül üvöltött a kocsiban, hogy hol az ő Júliája. (A kislány azért rájátszott a dologra, mert kiszállás után Pppppppp. kiáltással szaladt felé a parkolóban, de szerintem csak cicázott szegény kicsi fiammal.)
A jelenet egyébként megismétlődött, mikor mentünk haza, akkor is, sőt, P. ki is mászott az ülésből félig, hogy már pedig ő most visszaszerzi Élete Párját, pedig ilyesmit (hogy lefejti magáról az övet és kimászik) még sosem csinált.
Az eset kapcsán elgondolkoztam azon, vajon mi alapján válogat egy ilyen kisember, miből dönti el, hogy xy szimpatikus, z közömbös, w-től még rettegni is kell. Hm?

8 megjegyzés:

  1. Én még nem a lányokkal kapcsolatban tettem fel ezt a kérdést, hanem az alvós játékkal kapcsolatosan. Tigris komával nagyon súlyos függő viszonyt alakított ki, ami egyrészt kedves, másrészt aggasztó...

    VálaszTörlés
  2. Szerintem ne aggódj, tök normális, hogy van egy kis kedvence, én örülnék egy ilyen "átmeneti tárgynak", de az istennek nem kér semmit. (Ez olyan, hogy nem cumizott, nem szopta az ujját, oké, szuper, hogy nem kellett leszoktatnom róla, de igy meg mindig hús-vér embert igényelt, hogy megnyugodjon, ellazitsa magát.)

    VálaszTörlés
  3. Milyen érdekes, hogy míg a fiús anyukák a fiuk szívét rabul ejtő cemendéktől rettegnek, addig LédaapjaPé azon filózik, hogy vajon elég lesz egy légpuska, vagy egyből vállról indítható rakétát szerezzen be, hogy a majdan a pici leánya erkölcseire törő gaz szoknyavadászokat elijessze...:-DD

    VálaszTörlés
  4. Áh, szerintem manapság a lányok ott verik át a fiúkat, ahol akarják. :) Vagyis :(
    Ezért szeretném, ha lenne majdan lányom is, hogy kiegyenlitődjenek a viszonyok. :D

    VálaszTörlés
  5. Katityhez csatlakoznék! Zemberem is kifejtette 2 hete: - Eddig nem voltam kemény! Mert az semmi sem ahhoz képest, hogy milyen leszek most, hogy lányos apuka lettem!
    Látom, ahogy felméri a kisfiúkat a baráti körben.

    VálaszTörlés
  6. :D Ez kész. :D Tesztet is fog iratni velük?

    VálaszTörlés
  7. Én mindent megteszek, hogy normális, udvarolni képes, a lányokkal tisztelettudó fiút neveljek Oliból. :)

    VálaszTörlés
  8. A jelenlévők mindig kivételek persze. :)))
    Komolyan.

    VálaszTörlés