Oldalak

2012. december 4., kedd

Terveim

Ja és asszem most már tényleg itt az ideje, hogy elkezdjek valamit sportolni (ez is milyen, minden izgi, értsd: aqua aerobic (ebből egy darab helyet találtam a városban, ami drop in, a többihez kéne klubtagság) illetve beginner pilates (ezt kb két éve szeretném kipróbálni) csak hétfőnként van este, mikor ugye AV fél 9-kor jön, egyébként meg mondjuk kedden 10-11-ig, délelőtt... hogy ki ér akkor rá, számomra erőteljes rejtély), mert ma reggel, mikor P. meglátta, hogy egy bugyiban aludtam, mert este nem találtam a pizsamámat és nem akartam zörögni, könyörögve kért, hogy nyanya, légyszi, vegyél fel pizsót.
Amúgy meg AV tegnap nekem szegezte a kérdést (mert a főnöke nekiszegezte a kérdést), hogy hol szeretnénk élni öt év múlva, mert jó lenne végre eldönteni. Az opciók: Magyarország, Irország, New York vagy San Francisco (pontosabban Mountain View). Jelenleg bármelyik megvalósitható, csak valamelyikre végre rá kéne bólintani. Klassz.

4 megjegyzés:

  1. egész Dublinban 1 db pilates óra van délután egész héten? mekkora város ez?
    és miért nem lehetsz klubtag valahol? ahol mondjuk gyermekmegőrzés is van, arra a délelőtti egy órára?
    itthon nem is sokkal drágább a sima edzőteremnél az ilyen.
    azt mondtad, a tengerentúl kilőve akkor csak az Írek vs. Hungary a kérdés, nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez úgy van, hogy a tömegközlekedés botrányos, délután 5-8 között nem jutok el semerre busszal, mert mondjuk egy 10 perces buszút 40 percre nyúlik, arról nem beszélve, hogy mondjuk kiállsz 5-kor a buszmegállóba és nagyjából 5.45 mire felférsz egy buszra, a többi meg sem áll csak elhúz a megálló előtt, hogy szorri, tele vagyunk. Autózni, átvágni a városon szintén nem opció, mert semmi értelme minimum egy órán át autózni valahová, mert dugó van ezerrel. (Csütörtökön próbáltunk autóval bejutni a városba, ami fél óra gyalog: 6kor indultunk, 7.15-re értünk be és fordultunk vissza, mert nem tudtuk letenni a kocsit, jó móka volt.) Marad tehát a lábbal elérhető távolságban lévő stúdió, ebből van négy körülbelül, de kezdő pilates csak és kizárólag hétfőn van valami miatt, lehet ez egy ilyen egyezség közöttük. Haladóra nem akarok menni, mert még sosem voltam semmi ilyesmin. Amúgy usziba is szivesen járnék, de milyen meglepő: NINCS. :D Pontosabban háromról tudok közel, az egyik a tavalyi nagy esőzéskor beázott és azóta ki sem nyitott; a másodikban voltam és a 20 méteres, 1 méter mély, húgymeleg vizű medence, amiben kb 20-an voltunk, igy inkább csak guggolva dodgemeztünk egymással úszás helyett nem győzött meg nagyon; a harmadik meg ez az aqua aerobic-os, ami állitólag európai szinvonalú, de itt meg csak a hétfői aqua aerobic óra nyitott, a normális úszáshoz éves bérletet kéne venni, ami szuperkedvezményesen (igy hirdetik) 600 euró. Én mondtam, hogy otthon más viszonyok vannak. :D Pontosabban itt.

      Törlés
  2. És hova húz a szíved? És az eszed?

    VálaszTörlés
  3. A helyet illetően meg nem tudok gondolkozni, amig nincs egy ROHADT BÉBISZITTERÜNK. :D :D
    Komolyan, már kórosan ez tölti be a gondolataimat, semmi más nem érdekel, csak hogy "vonzzak már be" egy normális embert...

    VálaszTörlés