Oldalak

2012. december 4., kedd

Túl nagyok az igényeim...

... a bébiszittert illetően. Vagy nem tudom. Elátkozott egy cigányasszony, csak véletlenül nem azt suttogta, hogy Sorvadj el, hanem azt, hogy Ne találj soha egy normális nannyt.
Botrányosnál botrányosabb jelentkezők leveleit törlöm ki (nem tudom, irtam-e, de tegnap újra feladtam egy hirdetést): az egyik tipus győzköd, hogy bár nem angol anyanyelvű (ráhasaltam amúgy a CapsLockra, mikor azt a kritériumot irtam, hogy CSAK irek jelentkezzenek, de úgy tűnik a falnak beszélek), folyékonyan beszél angolul, de közben olyan ordas hibákat vét, hogy a fejem verem a falba; a másik tipusba azok tartoznak, akik elsőre igéretesek, mert irek is, oviban is dolgoznak, idősebbek is, mint 20, de egyszer jelentkeznek, aztán meg nyomuk vész; a harmadik tipus meg... Nos... Hát bármennyire is g*ciség (ez az a kategória, tudom), hála a FB kémfunkciójának, látjuk, hogy ők bizony nem ütik meg a normálisság szintjét a szemünkben... Komolyan mondom, ha kicsit is k*csögebb lennék, betennék ide pár képet, kik jelentkeztek, örök mementóul, milyen emberek élnek a világban (rémlik még a Subba Iwiw? no, az a kategória), bár aki már járt Irországban és látott problémás ir fiatalokat, no annak már lehet elképzelése, miről beszélek.
Szóval itt tartunk.
Most abban állapodtunk meg, hogy a héten még várjuk a jelentkezőket és ha nincs egy épkézláb sem, akkor jövő héttől idehivjuk a drága, de szimpatikus Emer-t, aki szerdán 5-fél 8-ig, szombaton meg 3-6-ig tanitja P.-t beszélni. Kalapkabát.

2 megjegyzés:

  1. de nincsenek ilyen nanny közvetítő cégek, akik kezeskednek az illetőért?

    VálaszTörlés
  2. Mindenre van válaszom :D De vannak, persze, csak az áraik egy kicsit elszálltak. Az összes ismerősünk 8-10 eurót fizet óránként, az ügynökségek előirnak minimum 12-t plusz havi dijat is kérnek a sikeres közvetitettért, 40-50 eurót / hó. Összességében ez igy már jóval több lenne, mint a néhány délelőtti bölcsi / ovi.

    VálaszTörlés