Oldalak

2013. január 13., vasárnap

Hétvége, hétvége, hiába mész az erdőbe...

Megint itt tartunk, döbbenet. Csak gyorstempóban: pénteken este még elautóztunk a világ végére a szülinapi ajándékomért, egy kenyérsütőgépért, éljen. Az este csendesen telt, próbáltunk tévézni kicsit, mondván, ünnepnap van, de negyed órányi kétségbeesett kattogtatás után megállapitottuk, hogy a legizgibb adás, ha reklám van és lefeküdtünk aludni.
Szombaton délelőtt jó későn, 10-kor keltünk (nem tudom, mi lelte P.-t, normálisan aludt el előző este, 10-kor feküdt le, mint mindig) és bevettük a Marlay Parkot. Dublin legjobb játszója van ott, van minden, ami szem-szájnak ingere, igaz, jó messze is van tőlünk, de igy jártunk. 2 körül értünk haza, megebédeltünk, majd AV lázas takaritásba kezdett, én meg csak pislogtam, hogy mit tehettem az ebédjébe, mi az istenért szorgoskodik igy, majd tüntetőleg bevonultam P.-vel a szobájába, hogy pihenjünk kicsit. Alvás persze nem lett a dologból, de jól elmarhultunk egészen fél 4-ig, amikoris véletlenül meghallottam, hogy csörög a telefonom (10 esetből úgy 2x veszem fel a telómat, egyszerűen nem hallom, ha csörög). Artúr volt az, újdonsült magyar ismerősünk, hogy felugorhat-e egy cumisüvegért, amit múltkor itthagytak. Mondom hóóógyne, csak tessék, majd mikor már benn toporogtak mind a négyen a folyosón és odanyújtottak egy tepsi rizskoch-ot meg egy orchideát, akkor sem esett le, hogy kérem ez meg van rendezve és nem csak a cumisüvegért jöttek, dehát sosem volt még meglepetés bulim kérem, nem tudtam, hogy ez igy megy. Pár perc után azért felfogtam, mi a szitu, úgyhogy onnantól egész kellemesen éreztem magam... Az este ezek után csendesen telt, annál is inkább, mert a kimaradt délutáni alvás miatt P. már 9-kor aludt.
Vasárnap délelőtt újra elmentünk a Marlay Parkba (idézem P.-t: holmap is ide jöjjünk...), délután elautóztunk Dollymountra, hogy rápillanthassunk a tengerre (Poolbeg túl közel lett volna, hehe) és utána Tescoztunk egyet Sandymounton, mivel ott van húzós kosár, majd megsütöttem a még délután összegyúrt házi pizzát, amit szépen be is kebeleztünk estefelé.
Sajnos egyre többet gondolkozom a második számú gyermeken és ez meglehetősen aggaszt, hiszen most elviekben munkát keresek márciusig. (A terv az, hogy ha találok valami értelmeset, akkor egy évet ott dolgozgatok, majd nekilátunk a második utód kérdésének, aki ha minden jól megy, 2015 első félévében születne meg. Igy a két gyerek között 5 év vagy 5 évnél kicsit kevesebb lenne, ami még külföldön is szépen vállalható dolog. Hogy hol külföldön, azt nem tudom. És hogy mi van, ha nem találok normális munkát? Hát azt majd meglássuk.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése