Oldalak

2013. február 27., szerda

Szerintem az egész olyan, mint egy jelkép...

Ma délután elbuszoztunk a Magyar Boltba és vettünk egy zöld kismotort. P. ezzel külsőségében is büszke magyar állampolgár lett itt külhonban, ez a kismotor ugyanis olyan nemzeti jelkép, mint kevés más dolog manapság: árulkodóbb a nemzeti hovatartozásról, mint egy kokárda a sziv felett vagy egy háromlevelű lóhere az arcon.
Ráadásul - bár ezt csak mi ketten tudjuk - a kordnadrág alatt harisnya volt rajta egész nap és ez bizony szintén erősen magyaros jellemző.

Nem, pufi kezes-lábasa nincs még és nem is lesz, pedig az lenne az igazi hab a tortán...

4 megjegyzés:

  1. Aha, ilyen nincsen. Van roller, trike, de ez a műanyag moci magyar találmány. Rá is van irva, hogy Made in Hungary, durva. :)

    VálaszTörlés
  2. Hát ez most nem hagy nyugodni. Vmiért úgy rémlik, hogy láttam a karácsonyi játékkatalógusban. Utána kell, h járjak!!! :-) Csak, mert akarok Rebbának

    VálaszTörlés
  3. Mi voltunk pár játékboltban és csak halvány másokat láttunk. :D Volt ez a slim verzió: http://www.argos.ie/static/Product/partNumber/3677179/Trail/searchtext%3ETRIKE.htm de ez borulékony és ez a böhöm: http://www.toys.ie/Molto-Cross-Ultimate-!111333-prd.aspx de erre meg ráült és a lába folyton beleakadt a hátsó kerékbe, mert túl széles az egész. Úgyhogy maradtunk a jó kis magyar terméknél. ;)

    VálaszTörlés