Oldalak

2013. március 5., kedd

Semmi, semmi, semmi, semmi...

Szóval aqua-aerobics, jó mi? Az igazat megvallva nincs izomlázam, nem tudom, ért-e valamit egyáltalán, de sebaj, letudtam a heti egy sportot hehe. Azt hiszem, megyek jövő héten is, mert nincs az az isten, hogy nekiálljak futni, mint mindenki más aki ebben az országban él, más meg nem igazán van. Megint nézegettem Pilates kurzusokat, de megint csak azt állapithattam meg, hogy szar időpontban vannak. Oké, van egy 6 alkalmas valami itt a szomszédban csütörtökönként 3/4 6-tól, de ahhoz AV-nek előbb el kéne jönnie a munkából és különben is, múlt héten indult és ki tudja, van-e még hely a csapatban. Biztos, ami biztos alapon tegnap irtam nekik azért, de még nem kaptam választ. Úristen, de uncsi vagyok, sajnálom.
Ma délelőtt egyébként playground-crawl-t tartottunk a pub-crawl mintájára, elmentünk a Sallynoggin parkba majd onnan a Hyde parkba és mindkét helyen játszóztunk kicsit. Természetesen kocsival mentünk és ügyes voltam.
A combom kerülete továbbra is 57 cm haha.

7 megjegyzés:

  1. pedig a futás csinálja a legszebb izmokat,a lábat meg aztán különösen nagyon szépen formázza, olcsó is, bárhol lehet csinálni, tudsz zenét hallgatni közben, sőt, meditációnak sem utolsó - szerintem érdemes csinálni.
    az eleje egy darabig kínlódás, de gyorsan lehet fejlődni, ha rendszeresen csinálod és végül kifejezett flow élmény sokszor egy fél óra-egy óra futás.

    VálaszTörlés
  2. De fúúúúúúúj. Életemben egyszer voltam futni, mikor a Margit sziget közelében laktam, de borzasztó volt, sosem fogok túllendülni a kinlódás fázison, mert úúúúúútálom. Gimiben azért voltam 4-es tesiből, mert mindent szépen megcsináltam, ugrottam magasba, távolra, dobtam medicinlabdát, gyűrűn jeleskedtem, felesmáskorláton lógtam, kötélre másztam - egyedül egy dolog nem ment, az az rohadék Cooper. 6 éven keresztül mindig 1-es lett. 100 méteren az első 5-ben voltam a 24 lányból, de a hosszú távú futás olyan kudarcélmény nekem, mint kevés más dolog a világon. :)

    VálaszTörlés
  3. és az úszás? (azt meg én utálom:)) - állítólag az még hatékonyabb, mint a futás, mondjuk brutál étvágyat csinál.

    VálaszTörlés
  4. Az jó lenne, de at országban (!) 2 vagy 3 darab 50 méteres medence van összesen, el tudod képzelni, hogy állunk viz-ügyileg. :D Hogy úgy mondjam, nem sok ir tud úszni és ez nem véletlen. :D

    VálaszTörlés
  5. Mikor a tengerparton járunk, mindig azon röhögünk, hogy mekkora kicseszés már ezzel az országgal, hogy sziget, körös-körül tenger van, de SOHA nincs olyan idő, hogy jól esne akár csak térdig belegázolni a vizbe. :D Hát szivás. Amúgy kétszer voltam már itt usziban, meglehetősen szürreális élmény volt... :D

    VálaszTörlés
  6. miért? minden koszos és beleturháznak a vízbe? annak alapján, amit nálad olvasok meg amit másoktól hallottam az írekről, ez teljesen reális feltevés.

    VálaszTörlés