Oldalak

2013. április 21., vasárnap

Utolsó érintés

Vagyis utolsó hétvégénk itthon California előtt.
Tegnap délelőtt AV dolgozott, mert annyi munkája van, hogy igy is meg fog gebedni Amerikában, de nem akarta az itteni ügyeket sem hanyagul itt hagyni, mert azzal is csak ő sziv, mikor hazajövünk... Igazából kifejthetném ezt a dolgot, de inkább no comment. Mig ő dolgozott, mi P.-vel kiautóztunk a Marley Parkba. Szépen sütött a nap, langyos is volt az idő, igy homokoztunk sokat, de sajnos P. egyszer csak észrevette, hogy valaki a motorja körül legyeskedik és teljesen lefagyott. Szó szerint. Ott állt, mint egy rakás szerencsétlenség, zavart kis félmosollyal a szája szegletében és bár mikor kérdeztem, hogy zavarja-e, hogy egy kisfiú nézegeti a kismotorját, csak rázta a fejét, egy perc múlva azért rápattant a mocira és onnantól nem lehetett róla levakarni. Nem csúszdázott, nem hintázott, semmi, ült a motoron és száguldozott. Egymástól függetlenül két kisfiú megkergette kicsit (futottak utána, ő meg elöl iszkolt a félénk kis mosolyával) és ez végképp betette nála a kaput, ezek után már lódult is a kocsihoz, hogy inkább menjünk haza. Tök sajnáltam szegényt, tényleg ráférne már az az ovi...
Délután bár kissé beborult, Bray-be mentünk fagyizni. Nem maradtunk sokat, mert hideg volt, ráadásul a szél is fújt, inkább hazafelé beugrottunk a stillorgan-i Dealz-be. Este kalácsot sütöttem, amit ezúttal végre P. is megkóstolt.
Ma délelőtt Blanchardstown-ban jártunk, Dealz, Heaton's, Lidl, szokásos. Igazság szerint apró kis meglepiket kerestünk P.-nek, amiket majd a repülőúton sorban előszedhetünk neki, de mondanom sem kell, semmit sem találtunk. Most esik az eső, igy ha felkel, azt hiszem folytatjuk a vadászatot.

7 megjegyzés:

  1. Rengeteg, hallod, ren-ge-teg képet mutass majd nekünk :-)
    Mennyi időre mentek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem látunk is vmit, egy pitli kis alvóvárosban fogunk lakni, mert a Cég SF-tól 1,5 óra busszal. :( Igy maradtunk abban, hogy Sunnyvale-ben lakunk, igy viszont csak ritkán járunk be SF-ba, de sebaj, a MELEG a lényeg. 6 hétre megyünk amúgy. :)

      Törlés
    2. próbáljatok azért jönni-menni, az amerikai kisvárosok kegyetlen szarok - már pardon, de semmi sincs bennük sajnos. jó, tudom, gyerekkel nehéz, nekünk is muszáj lett volna többet menni.

      Törlés
    3. próbálunk, próbálunk, lesz pár szabi nap is, no azokat várom. :) de talán két kocsit fogunk bérelni és az egyik nálunk lesz hét közben, bár ahogy elnézem a hat sávos utakat kicsit be vagyok fosva...

      Törlés
  2. nincs ott olyan, mint Amerikában a dollar tree? ilyen egy eurós bolt? én ott vettem mindenféle izéket a repülőre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van, van, a Dealz az, de semmi izgi nem volt. Autói vannak, a társasokhoz még kicsi, puzzle-t rakosgatni nehéz a gépen (ha egy eltűnik, vészhelyzet van). Végül az itthoni cuccokból gazdálkodunk.

      Törlés
    2. ilyen kis játékkártyék, matricák, színezők? meg olcsó számológép? az szuper, halk, villog, lehet nyomogatni. én ezekkel készültem, de valahogy nem kellett semmi és csak tíz perc telt üvöltéssel:) - jó, az elég kínos volt...

      Törlés