Oldalak

2013. április 4., csütörtök

WTF?

Jézusom, én valahol nagyon lemaradtam. 
Most ez komoly, hogy egy 3 éves odaveti az anyjának, hogy nem szeretlek, mert nincs kukid és ebből messzemenő következtetéseket kell levonni? Úristen, most nagyon maradinak és elnyomottnak érzem magam.

"a nők alsóbbrendűségét, és a “hímsovinizmust” aka férfi felsőbbrendűséget (ezek után így írom majd, hátha akkor jobban átjön) semmi az égvilágon (max a direkt lekurvázás) nem tudja olyan baszott jól átvinni, mint az a mondat egy négyéves szájából, hogy barbi hercegnő? fúúúj, az lányos. az gusztustalan. az undorító. az nem ér fel egy férfi nemi szerephez. mert a lányos az alsóbbrendű, azt nem csinálhatja egy férfi. mert akkor ledegradálja saját magát egy alantas nemi szerephez, pedig neki az a dolga férfiként, hogy uralkodjon. és hoppá, már ott is tartunk, hogy szexualitás, uralkodás, nemi erőszak, családon belüli erőszak.*"


Mondjuk ugyanezen az oldalon én anno megkaptam, mikor leirtam, hogy P. egyszer fél órán át hisztizett a homokozónál, mert nem akart hazajönni (azóta sem volt ilyen, kopp-kopp), hogy most szedjem össze magam, mert ebből a gyerekből ha felnő, gyilkos (!) lesz és bántalmazó. Igy. Egy ideig próbáltam magyarázni, ez mekkora oltári baromság és különben is a jó k*rva anyádat, te k*csög f*sz, ha ilyet állitasz egy éppen két éves gyerekről, de mivel láttam, hogy süket fülekre találok, hagytam az egészet és azóta sem igazán szóltam hozzá semmihez. (Arról nem beszélve, hogy elképzelésem sincs, kinek hogyan lehet több gyerek mellett is annyi ideje, hogy rendszeresen, 200-300 kommenten keresztül is vitatkozzon, beszélgessen a többiekkel reggeltől késő estig.)

* Nem tudom, a néni hogy magyarázza azt, ha egy kislányokból álló csapat nem veszi be a játékába a kisfiút, mondván, fúúúúj, ő kisfiú. Mert ilyet mi is csináltunk annak idején, nem is egyszer. Akkor most én bántalmazóvá nőttem és lenézem a férfiakat? Eh. Jó, hogy végre valaki felvilágositott.

5 megjegyzés:

  1. Amikor már annyira nem tudnak mit kezdeni magukkal, h így kitekernek mindent és túlbonyolítanak...
    És hányszor hallod, h a kislány csak lilát, rózsaszínt akar hordani, meg szoknyát, mert a többi fúúúúj, fiús! És le ne vágják a haját, mert sír, megfosztották a nőiességétől... etc. Akkor ha majd R kiveri 2 év múlva a hisztit, h nem vesz fel kéket, mert fiús, akkor... akkor kezdjek rettegni, hogy leszbikus lesz, meg radikális feminista is és... Bahhh!

    VálaszTörlés
  2. Ha Gergő egyik kedvenc színe a lila és szereti a Barbie meséket, akkor aggódjak? Vagy azért aggódjak, mert bántalmazó lesz, mert időnként erősebbre sikerül egy kommunikációs érintés (azt valamelyik anyuka mondta a múltkor, hogy nem érzik még az ütés erejét, vagy valami ilyesmi...)?

    Egyébként nem egészen értem az egészet. Nálunk tök régen elfogadott tény, hogy "anyának nincsen kukija". Nem utál érte, nem bánt, csak nevetve megállapítja.

    VálaszTörlés
  3. valaki valamelyik blogon azt írta, hogy a bezzeganya olyan, mint a Mónika show, hát van benne valami...mondjuk én se értem, hogy mitől bezzegek ezek az anyák, ha napi nyolc órában kommentelnek (akkor is fura, ha a munkahelyükről). amúgy tudod, hogy hol írták szegény P-ről a csúnyákat? érdekel, elolvasnám.
    amúgy ez az ikeranyás post is kurva idegesítő volt szerintem, mondjuk ez a nő azt hiszem folyamatosan költői túlzásokkal és hatásvadászattal teszi érdekesebbé (számomra idegesítőbbé) ezeket a postokat.

    VálaszTörlés
  4. Hűűű, nem emlékszem már, majd keresgélek. Tavaly tavasszal-nyáron volt vmikor, azt tudom.

    VálaszTörlés
  5. Na, én ezért nem kommentelek semmiféle hasonló helyen, mert a keselyűk read-only üzemmódban várják, hogy lecsaphassanak, és ízekre cincálják a gyanútlan odatévedőt.
    Elreszelgetem én a körmeimet hülyeségeket beszélve a magam kis zárt világában...

    VálaszTörlés