Oldalak

2013. augusztus 1., csütörtök

Voltunk ultrahangon Blackrock-ban, ott, ahol már P.-t is megnéztük anno. Ezúttal ő már személyesen lehetett jelen, vicces volt, be nem állt a szája, de összességében a benn töltött 20-25 percet tisztességesen végigülte. Állitólag minden okés benn, a lepény már jó helyen tapad, hátul, fenn és a Mr. is jól van, 3 centis a feje és 130 gramm körül van. Szépen nő, most ez a készülék is január 16-ot dobott ki, hát majd meglátjuk, 2013-at nem szeretnék, mondjuk úgy egy január 4-8 közötti dátumban kiegyeznék szivesen. Ja, a nő megjegyezte, hogy nagyon vékony vagyok (haha), szóval hiztam rendesen és valahol örültem P2 édesség-utálatának. A vizsgálat után AV darttal ment vissza dolgozni, mi meg beugrottunk P.-vel a Blackrock Plaza-ba, ahol sok minden nem volt, de az legalább drágán. Utána hazafelé vásároltunk a Tescoban, ahol végre feladtam az egészségügyis számláinkat, szóval pár nap múlva visszacsorog némi pénz a biztositótól, most pedig, mivel süt a nap, arra készülök, hogy elviszem P.-t Bray-be a vidámparkba, hiszen ez az utolsó lehetőségünk, jövő héttől már nincs móka, kacagás a parton, legalábbis nem a körhinták miatt.
Ja, tegnap kész lett a kocsi hálistennek, kapásból ki is mentünk a Poolbeghez tengert nézni és mivel gyönyörű dagály volt, kicsit megfájdult a szivem, hogy benne van a pakliban, hogy ettől örökre el kell majd búcsúznunk a közeljövőben. Szipp.
Tegnap egyébként a nagy esőben P.-vel megismertettem a nagy A betűt*, azaz csináltunk pár feladatot, ami lazán az A-hoz kötődött. Ma este vagy holnap a kis a-val fogunk foglalkozni, alig várom, hogy a z-n is túllegyünk, haha.

*

2 megjegyzés:

  1. De jó, akkor végre megnyugodhatsz a méhlepény miatt!
    P. mit szólt az uh-hoz? Nem voltak újabb kérdései? :-)

    Milyen feladatokat adsz neki? És hogy bírod rá P.-t hogy együttműködjön? A múltkor belinkeltél hozzám egy nagyon jó oldalt, de még csak a nézegetésig jutottam el, egyelőre félek belevágni, mert Léda szerintem 2 mp-ig nem ülne nyugodtan a fenekén.
    Nézegettem, angol nyelvterületen nagy divat ez az otthon tanítósdi, és tök jó dolgokat állítanak össze.

    VálaszTörlés
  2. Neeem, most leállt a kérdésekkel, benn az tetszett neki legjobban, hogy ment vmi légkondi és zúgott, arról kérdezgetett milliót. :D

    Csatoltam egy képet, miket csináltunk, igazság szerint rákerestem, hogy Letter A toddler exercises vagy hasonló és amit találtam, abból válogattam ki a nekem tetszőket. Szerintem vágj bele, én nem csináltam ilyen "iskolaszerűen", hogy kezdő zene, mese, kézművesség stb, hanem csak mondtam, mit csinálunk most és azokat megcsináltuk sorban. A rizsezést pl nem nagyon szereti, legközelebb nem csináljuk, mert csak ragasztózni szeret annál a feladatnál.

    VálaszTörlés