Oldalak

2013. november 28., csütörtök

A Múlt

Egyébként teljesen el vagyok szontyolodva, miután 2013. februárjában, mikor hazajöttünk Anyu 60. szülinapjára, átmásoltam minden képet a én laptopomról az ő új, ajándékként kapott laptopjára, hogy üres óráiban tudja nézegetni a távol élő unokáját és ehhez képest egy fia fotó nincs most meg... Irtam ugye, hogy Amerikában május elején egyik pillanatról a másikra tönkrement a winchester a laptopomban, igy az összes képemnek, doksimnak, mindenemnek lába kelt, de nem estem annyira kétségbe, mert tudtam, hogy eh, hát végülis csak a képek a lényegesek, azok meg 2011 végéig ott vannak AV nagy gépén, a maradék meg - azaz az összes 2012-es fotó (beleértve Sydney-t is) egészen 2013. februárjáig ott figyel Anyu laptopján. Meggyőződésem volt, hogy igy csak a 2013 február és 2013 május között készült képeknek inthetek búcsút végleg, mert azok csak és kizárólag a laptopomon voltak meg, de most úgy tűnik, az egész 2012-es év és a fél 2013-as is elveszett - mert a képeim valami megmagyarázhatatlan módon letörlődtek Anyu gépéről. Az, hogy átmásoltam, 1000%, még a könyvtárak is itt vannak előttem meg hogy százszor megmutattam, hogy nézzétek, itt van az összes fotó, ha nézegetnétek, hónapokra szétosztva belemásoltam egy Peti könyvtárba - és szevasz. Egy sincs meg. Hogy mikor, mi okból tűntek el, elképzelésem sincs. Ami a legidegesitőbb, hogy van két gyönyörű fotóalbumunk P. első 2 évéről és az volt a tervem, hogy minden évről kinyomtatok 100-150 képet, hogy lássuk, hogy nő és ehhez képest 2012 májusától 2013 májusáig van mondjuk összesen 50 darab képem az életünkről, amit részben a FB-ról töltöttem le, részben pedig ebből a blogból.

2 megjegyzés:

  1. És ilyen vész-vész mentéses mappája nincs a gépnek? Nagy nem tudod esetleg rendszer-visszaállítási pont megadásával visszahozni (nem értek hozzá annyira, nem okoskodni akarok, csak nekem eddig ez a kettő vált be).

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom, sajna már mindenhogyan próbáltuk (nem én, haha, AV bevitte a céghez még Amerikában) és semmi nem jött vissza, totál meghalt az egész. Mikor múltkor a másikba beleömlött a viz és zárlatos lett (?), akkor mindent vissza tudott hozni valahogy, most semmi sem segitett. :(

    VálaszTörlés