Oldalak

2014. január 16., csütörtök

Egy-egy Peti és Pali

Peti reggel öltözés közben énekelget a szokásos fejmozgásával:
- Everything dies, baby, that's a fact... 

Pali ha kinyújtja a karját, jóval a feje fölé ér. Ha kiegyenesiteném az ujjait*, a plafont verdesné. Ez INNEN jutott eszembe és beugrott, hogy basszus tényleg, Peti sem ért el a fejéig kinyújtott karokkal.

* Ezek nagyon-nagyon durvák. Legközelebb lemérem az ujjhosszúságát, mert extrém hosszú és vékony ujjai vannak a legfiatalabb családtagunknak, mindenki megjegyezte még eddig, hogy zongorista / gitáros lesz. (Óóóó, látom magam előtt, hogy ők lesznek az új Oasis: Peti énekel, Pali gitározik / zongorázik, a csajok meg bomlanak utánuk. Mondjuk remélem nem fogják egymást úgy utálni, mint a fent emlitett zenekar testvérpárja.)

És egy én: tegnap voltam az Europarkban, az Intersparban szoptatós melltartót venni, mert mindegyik melltartóm szűk volt és már a végüket járták a melleim (köszönőviszonyba kerültek a bokámmal - hülye nagy mellek, mit nem adnék két kis helyes fiúciciért). No szóval vittem magammal Petit, egy metrómegállót mókáztunk, majd bevásároltunk, ha már ott jártunk és tök jó volt. Szoptatás után mentem, Palkót odaadtam az apjának, hogy szórakoztassák egymást, én meg büszkén meneteltem kézen fogva a Nagyfiúval. (A Sparban amúgy melltartót (fehérneműt) próbálni tilos. Cserélni pedig akkor cserélnek, ha minőségbeli kifogásunk van. Ezt most igy hogy??? Mindenesetre 90/D-t vettem, kicsit bő a kosár, de a C meg szűk lett volna, úgyhogy most örülök a szemmértékemnek.)

Ja még egy kis Pali: ma reggel 100-at evett két mellből (100-at, bakker! Petinél több hónaposan jutottunk el eddig), majd még kért 30 tápszert is. 130! Őrület.

Ja még egy Peti: AV megkapta az új céges tepit és ő persze azonnal elkunyizta volna, majd mikor rákérdeztünk, mégis mit akar csinálni vele, semmi játék nincs rajta, igy filozofált: Titok. Csak én tudom... Na jó, én sem tudom. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése