Oldalak

2014. március 23., vasárnap

Napjaink

Csütörtökön hoztam haza AV-t a kórházból, jó kis rohanás volt szokás szerint: elvittem Petit oviba, hazarohantam, Palkót felkaptam, elvittem beoltatni (zuhogott az eső, vicces volt ezer kilométerre parkolni a rendelőtől), majd hazasiettem, pakoltam kicsit, elugrottam Petiért, megebédeltettem, lefektettem és mehettem a kórházba. Kb egy órát vártunk, hogy jöjjön egy doki a zárójelentéssel és a receptekkel, de jól telt az idő, volt egy kis váró, ott elbeszélgettünk az egyik nővérrel, aki hozott nekünk teát meg kekszet is és elmagyarázott ezt-azt az ir egészségügyről. Hazafelé beugrottunk a rendőrségre, de megint nem találták meg AV telefonját, szóval szuper. Délután kiváltottuk a gyógyszereket is: AV-nak kétféle epilepszia elleni kapszulát kell szednie fél évig, annak ellenére, hogy nem utal semmi arra, hogy epilepsziás lenne...
Pénteken délelőtt elvittem Petit a Leisureplex-be játszani, imádta, mert baromi rég jártunk ilyen helyen. Utána beugrottunk a Dealz-be is, hogy húzzuk az időt, AV ugyanis még nagyon gyenge és fáradékony, nem lehetnek sokáig egy légtérben, mert Peti totál lefárasztja a folytonos pörgéssel. (Arról nem beszélve, hogy nem túl idegnyugtató látni, ahogy Palikát cseszteti...)
Szombaton délelőtt visszavittük Mártiéknak az elhozott ágyneműt hármasban (!), majd beugrottunk két barkácsboltba, mert a kiságynak hiányzott két csavarja. Ezután hazaszaladtunk, én megetettem Palit, AV ledőlt, mi meg Petivel visszamentünk Tescozni. Ebéd után Anyu elvitte Palit sétálni, úgyhogy egy órát lefeküdtem én is, ami életmentő volt, mert éjjel Pali 1,5 órát fenn rodeózott és egyébként is fél 7-kor kelt. (Mindig fél 7-kor kel és 10-kor fekszik... Ezalatt egy-kétszer ébred, 3 és 5 körül. Meg vagyunk mi áldva..) Délután elautóztunk Artúrékhoz, visszavittük a hordozót meg egy rég itt hagyott jénait, amit AV-ék még ősszel bedobozoltak véletlenül. Két órát voltunk, mire hazaértünk, AV totál kifáradt és Palika - akire itthon Anyu vigyázott - üvöltött, mint a sakál, de ezt az oltásra fogtuk, mert egyébként angyali teremtés.
Ma délelőtt mivel sütött a nap végre és alig fújt a szél elmentünk hármasban a Herbert Parkba, igy Peti végre bringázhatott és kicsit játszóztunk is. Anyu fél 12-kor elment, itt maradtunk négyesben, itteni új életünkben először. (És nem sokáig, Nagyi jön este...)

4 megjegyzés:

  1. annyira jo vegre ujra ilyeneket olvasni, meg ha AV meg gyenge is

    VálaszTörlés
  2. Biztos egyre jobb lesz, ahogy AV erőre kap!

    VálaszTörlés
  3. Hat igen. ;) Csak be turelmetlenkedne. :(

    VálaszTörlés
  4. Ó, az már jó jel, hogy türelmetlenkedik :) Kitartást mindkettőtöknek!

    VálaszTörlés