Oldalak

2014. július 31., csütörtök

Hirek

Jaj, annyi újdonság van, hogy szörnyű. Például:
  • Palika már nem kúszik, hanem mászik, szépen, szabálytalanul (minden harmadik csúszásra leteszi a fejét a földre, hogy segitse a mozgást haha, roppant gyors igy). Teljesen csőfixált lett, fürdetni nem lehet, mert a zuhanycsövet rágná azonnal, a szobában letéve meg egyből a porszivócsőhöz startol (bárhol kiszúrja a lakásban és odairamodik). A mászás mellett újabban A betűzik is - a sok új mozgásnak köszönhetően (?) ötször ébred éjjelente minimum, nem akarok róla beszélni... 
  • Peti is okosodik, sokszor mond dolgokat angolul (például This is the last one meg hétfőn csináltak egy kisérletet és itthon megcsináltatta velünk is, hogyaszongya kell bele yeast (ezt én lisztnek, Nagyi meg rizsnek értette először haha), sugar meg meleg viz és szabályosan levezényelte, mit hogyan csináljunk). Az Annyi minden megtalált és az Elment a vándor hallatán mondjuk már sugárban hányok, annyiszor hallottam az elmúlt egy hétben mikrofonba orditva, de sebaj, mindent a fejlődéséért. 
  • AV fontos felfedezéseket tett a seizure-t illetően (erről később, ezt ki kell fejtenem majd).
  • És bizony nálam is vannak változások: Ha szeretnénk, jöhetne Tomika vagy Emmácska. Hát igy.

3 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Viktor Emma Róza lenne, ha lány lenne...

      Törlés
    2. Mármint FIZIKAILAG jöhetne biztosan, továbbra is kizártnak tartom a háromgyerekes létet. (Pontosabban: Nincs az az Isten, hogy én megint...)

      Törlés