Oldalak

2014. szeptember 3., szerda

Szóval


10 megjegyzés:

  1. Mondtam én! Csak Palika kicsit husisabb verzió. :-D

    VálaszTörlés
  2. Mentsége, hogy itt 3-4 hónappal idősebb, mint Peti (mondjuk ettől függetlenül nagyobb, ez tény). Amúgy brutál, hogy Peti már ekkor, 4 hónaposan ilyen huncut fejet tudott vágni - Paja akkor még csak nézett ki a fejéből nagyjából. :D

    VálaszTörlés
  3. Előttem ne mentegetőzz! Ennyi idősen Rebeka miatt én már kaptam az osztást a gyerekorvostól, hogy dagadt a kölyök... Palika csak jó húsban van a régi Rebbához mérve. :-)

    VálaszTörlés
  4. Amúgy nem izgulok, mert tulképp nem eszik sokat tápszerből / gyümiből, zöldségből. Meg tejből sem. Ilyen. Majd lemozogja. :) Peti is 8-9-10 hónaposan volt a legdagibb és most teljesen normális. (Meg Rebba is.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koplalni Rebba sem koplalt soha, csak át kellett alakítani a táplálkozását: mit egyen.
      Mondjuk a művésznő azért tud ám zabálni! Ma reggel egy doboz szalonnával vijjogott itt körülöttünk, mert ő azt akar reggelizni (a tápját már beverte előtte)... S ha nyitottat kaparint meg a hűtőből egy fél dobozzal simán begyűr egy ültő helyében.

      Törlés
    2. Brrrrr... :D
      Mondjuk rád nézve nem látok veszélyt, hogy elhizzon. Csinos lesz, ennyi. :D

      Törlés
    3. Sajnos az okosok szerint a lányok apuci csontozatát, testalkatát szokták örökölni és Zember nem olyan balett patkány kinézetű, mint én. :-P Ellenben rájuk a szénhidrátok veszélyesek igazán, így a Vadpuna húsimádatából nem csinálunk problémát. Otthon azért fel szokott fújódni csóri a pörinokedlikenyérrel trióktól, amiket a nagyiktól kap... :-(

      Törlés
    4. És a fiúk az anyjukét? Ezt sosem hallottam még. :)
      Nagyszülőkről hallottam, hogy az unokák rájuk ütnek sokszor, a szülőket kikerülve. :D (Ez nálunk totál bejött, mindkét gyerek a nagypapákra hasonlit.)

      Törlés
    5. Azt látod nem tudom, de lassan két éve cseszi a csőrömet a kérdés nekem is. :-D Macsek - aki biológus (nem tudom ismered-e) - írta nekem anno ezt.
      Én is full Fater testalkatát örököltem...
      Amúgy meg igen, a nagyszülőkre; apa és anya is sötét haj + barna szem, én meg, hát...
      Leginkább nagybátyámra hajazok. Nálunk meg ez jött be - nagybácsi/nagynéni. Rebba tisztára sógornőm&öcsém melange.

      Törlés
  5. Vicces ez a genetika. De legalább nem tudjuk letagadni az ősöket hehe. :D (Én is nagymamákra hasonlitok leginkább, mókás.)

    VálaszTörlés