Oldalak

2014. október 9., csütörtök

Cha(lle)nges

Sajnos megnehezedett az élet Palikával, mióta kissé megokosodott, úgyhogy (minimum) két szempontból is szivunk mostanában...
Egyrészt, nem tudok már vele normálisan vásárolni, mert eddig bevált, hogy fél kézzel tartottam, a másik kezemmel meg toltam a kocsit és pakoltam a pakolnivalót a babakocsiban lévő kosárba, mostanság azonban mindig rácuppan a babakocsi tolókarjára és nem haladunk az istennek sem, mert fél kézzel nem tudom tartani a hatalmas testét, ha kukackodik, szóval állunk és várjuk a csodát.
Másrészt, mióta "érzékeny lett az elutasitásra", nem tudok Peti mellé leülni puzzle-zni vagy társasozni vagy LEGO-zni vagy gyurmázni sem, mert ő is odacsörtet persze,  szétrombol (= bekap) mindent és mig eddig el tudtam terelni a figyelmét valami más játékkal, most már ha arrébb teszem, hogy ne egye meg Peti cuccait, oltári visitásba kezd, látszik rajta, hogy halálosan meg lett sértve és üvölt, hogy a saját hangom sem hallom, nem hogy Petiét.

(Ja, eszembe jutott még két kis változás: A napokban elkezdett sikitani. Iszonyat idegesitő, szó szerint teli torokból sikit, olyan, mintha egy denevérrel élnénk együtt. A másik, hogy simán eléri az asztal tetejét, szóval mindent az asztal közepére kell halmozni, különben magára rántja. Hová nő már, hová?!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése