Oldalak

2015. március 20., péntek

Nincs amúgy sok változás, nem tudni az okokat, az orvosok csak tárogatják a kezeiket, nem tudnak többet, ez van, vagyis nincs, igy jártunk, pont. Mondjuk zsir, hogy ezentúl akkor bármikor számithatunk ilyesmire, ha T. megfázik. Röhej. Röhej a köbön. XXI. század basszus, ember a Holdon, fejátültetés és az orvostudomány még mindig nagyjából gyerekcipőben csoszog. Mondjuk oké, jó bonyolult egy ember, de akkor is, tök elkeseritő, hogy a sötétben tapogatózunk még mindig rengeteg betegséget illetően. Igy mégis miben bizzon az egyszerű halandó? Hogy nem lesz beteg? Hogy nem éri baleset soha? Szörnyű ez az egész, tényleg.

Egyébként tudom, nem ide kéne irnom, mert jóval-jóval súlytalanabb dolog, de most, hogy elkezdtem a babaruhákat árulni, én is agybajt kapok. A kedvencem, mikor valaki fityingekért feltesz Next / Debenhams stb pólókat, holott ezek k... drágák és mondjuk én, aki közvetlenül a boltokból veszi a ruhákat és egyszer adja a drága gyerekeire, mert utána mindent kinőnek, nem tudok versenyezni velük, hiszen ők tuti, hogy turiból szedegették össze őket, amiket ugye ki tudja, hányan hordtak már előtte és hát báááááá, tök idegesitő, hogy egy 8 euros alig használt pólót 400 forintért kéne adnom. Persze én vagyok a hülye, minek veszek új ruhákat, tudom.

3 megjegyzés:

  1. Az első részhez: ez baromi nyomasztó...biztos ennek is utána néztek, de mondjuk a szemével nem függhet össze? Írtad régebben, hogy volt kivizsgáláson.

    A második: itthon a turis Next cuccokért is ölik egymást az anyukák, valaki rááll 1-1 szettre, és összegyűjti az összes darabját. Viszont van olyan csoport, ahol már csakis boltban vásárolt/rendelt Next ruhát árulhatsz.
    Én azon akadok ki, amikor turis cuccot árul olyan áron, mintha új lenne, csak mert Next...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, olyan sötétek ezek itt hogy észveszejtő. :( Tegnap már hazaengedték volna, mondtuk, hogy kéne egy vérteszt, nem, hogy minden oké-e, ja, aha, tényleg, lehet, erre reggel levették a vért, most fél 4 van, még mindig benn, mert délben jött egy orvos, hogy hááát, meg kell várni a vérteszt eredményét, mert az nagyon fontos. Mondta T., hogy tudja, hiszen ő kérte. :D De érted, tegnap már hazaengedték volna anélkül... Totál gáz.
      Amúgy a fülcsengéssel is összefüggésben lehet, az 2 éve kezdődött, aztán egyszer csak elmúlt, majd 1 éve fülzúgásként újra jött a tavalyi seizure után. Erre sem tudnak mit mondani...

      Mondjuk én eleve nem vagyok márkab*zi, nem érdekel, ha egy cucc Mothercare vagy Next vagy Penneys, amennyit hordjuk, úgyis mindegy, nem feslik szét egyik sem a gyerekeken, mert előbb kinövik; de azt veszem észre otthon elég sokan tombiznak a márkás dolgokért... :-/ Ha én otthon lennék, tuti új Tescos rucikat vennék mindig, nem turkálós márkásakat...

      Törlés
    2. Akció nélkül azok is baromi drágák.
      Régebben, még amikor Vivi született, a Cherokee márka volt az F&F helyett a Tescoban, ő azt vette, jó minőségű volt, nem horror áron. Azok a rucik még mindig rucik. Ami F&F rugit meg Viktornak vettem 3 hónapja, kinyúlt, megcsavarodott, kibolyhosodott, rozsdásodik (!) a patent...

      Annyiból ragaszkodom csak egy-egy márkához, hogy pl. a C&A-s kislány nadrágok szabása pont passzol Lédára, olyat szoktam venni neki.

      Törlés