Oldalak

2015. május 8., péntek

  • A játszó után beszaladtunk Pajával a Lidl-be is, vettem nekik egyforma rövidgatyát, Petinek 4-6 évesekre, Palinak 18-24 hósokra valót - és természetesen Palikára kicsi lett a gatyóresz... Félúton megáll, ahogy húznám fel... Őrület.
  • Délután volt nálunk egy babysitter jelölt, Mónika, egész aranyosnak tűnt, szerdán jön 4-re vissza, akkor még én is itt leszek velük, csak hogy szokják egymást. (Hétfőn még eljön Klári is, aki szintén magyar, megnézzük őt is, milyen. Update: Ha holnapig nem jelez vissza, lemondom, mert eddig irtam neki 2 üzenetet FB-n, nem reagált, az e-mailemre meg három napos késéssel irt vissza múltkor...)
  • Peti láza 38,8, elég elesett lett itt estére csórikám, pedig egész nap hőzöngött, hogy jól van, semmi baja... 
  • Kapunk vissza egy csomó pénzt a banktól a devizahiteles cucc miatt. Yay!
  • Délután voltunk Palikával Poolbeg-nél és mivel ezerrel fújt a szél és volt vagy 5 fok, 10 perc után elindult vissza a kocsihoz haza felkiáltással. (Valószinűleg csak felkaffant, nem ezt mondta, de istenuccse úgy hangzott, hogy "haza"... Mik vannak!) 
  • Eladtam a Graco etetőszéket (€12-ért), a magyar oviba kell elvinnem szombaton, ami izgi lesz, mert Peti ugye beteg... (Igy az Anyák Napjának is lőttek, szipp. Kellett nekem nyafogni, hogy nem is akarok menni...) Az a tervem amúgy, hogy Pajával megyek, azéris, mert ráadásul valaki megigérte, hogy elhozza nekem a nagyfia használt motorját ingyér'...* 
  • Az adverts-en amúgy lőttem egy IKEA antilopot (€5 haha), azért is el kéne menni, de próbálom összekötni a dolgot Pipi szülinapi bringájának megvételével. (Venni kéne még egy Dunnes kisszéket is, mert az nagy sláger lett az utóbbi időben, de egyelőre csak székfoglalóznak vele, hát szégyen.)  
  • No most megyünk és befejezzük A Mrs Brown's boys mozifilmet, amit tegnap kezdtünk el, de túl fáradt voltam végignézni. (T. lemondta a pingpongot, mert Peti lázas volt, ó.)
* Ja meg rendeltem két kölesgolyót meg kakaóvajat is, azt is ott kapom meg és ki kell fizetni az óvónénik búcsúajándékát is. (Ez az utolsó éve a magyar ovinak és iskolának... Szeptembertől nem indul újra sajnos.) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése