Oldalak

2015. május 25., hétfő

Repjegyeket nézegetek haza (hahhhh, ennyit a memóriámról), az Aerlingus egy útra (!) egy főnek €300-400. Hát bazmeg. Oda-vissza plusz csomag €900-ból megvan. Egy fő. Nekünk minimum három jegy kell. €2700. Majd' egy millió csak a repjegyre menjen el. Annyira utálom magunkat, hogy mindig ilyen későn kapcsolunk. Sokaknak már most megvan a karácsonyi jegye haza, fillérekért. Mi meg mit csinálunk? Minden egyes kicseszett évben? Szórjuk a pénzt lustaságból, butaságból.
A Ryanair-nél amúgy van €150-€200 körül is jegy, per út, per fő, ha megyünk, tuti megint Ryanair-ezünk, hiszen nem mindegy, hogy €2700-at vagy €1200-at dobsz ki, de az a rühes Ryanair meg szűk, minden másodpercben tolják a kiskocsit középen, hogy vegyünk halott német katonát meg harangöntéshez ólmot és különben is, éjfélre van otthon.
Eh.
(Ja és nagyon durva, a Wizzairnek naponta öt (!) járata van Budapestre Londonból. Öt. Innen, a halál f*száról heti három járat megy - nyáron. Hát persze, hiszen itt csak hülyék vannak, akik június elején akarnak nyárra repjegyet venni haza. Picsapicsapicsa.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése