Oldalak

2015. szeptember 26., szombat

Tegnap playdate-n voltunk Palikával. Ezúttal nem Krisztiéknél jártunk, hanem Timiéknél, akikkel Stillorganban találkoztunk még nyáron. A kisfiú november végi, vagyis csak egy-másfél hónappal idősebb Pajánál, szóval egy korosztály, isteni. Már múlt héten is találkoztunk, akkor az Enchanciába mentünk, most egyszerűbbnek tűnt náluk talizni. Palika jövő heti táncrendje amúgy igen sűrű, ilyenkor szokta bedobni a törölközőt és húz át mindenféle számitást, de nagyon bizom benne, hogy ezúttal nem igy lesz. A héten amúgy volt olyan nap, amikor négy játszót próbáltunk ki, hááát, nem az volt a leglazább napunk, na.
Palika a héten egyébként két szokást is felvett, az egyik cuki, a másik nem: egyrészt alvás előtt mindig kiválasztja, mivel akar aludni (általában egy kisautóra esik a választás, de ma kért egy LEGO darabot is), másrészt meg egy órával korábban, 7kor kel, bár ugyanakkor, fél 10kor alszik el, jaj.
Pipi sajnos köhög, rászokott a Vita C-re, hehe, pénteken T. már itthon tartotta volna, mert 37,2-t mutatott a totál megbizhatatlan homlokhőmérő, de mivel kutya baja sem volt, ugrálgatott, rohangált, mondtam, hogy toll a fülükbe, suli van és pont. Jövő héten jön a Vénasszonyok Nyara állitólag, nem is baj, mert a héten iszonyat hideg volt, bekapcsoltuk a fűtést is, hjajj, szép is ez, mikor télies tavasz után télies ősz jön nyár nélkül, szipp. Jut eszembe Petinek téli kabátot kell venni, Palikának meg jól jönne egy széldzseki, mert a mostanit kinötte, hátul még oké, de elöl valahogy felkap és kilóg mindene kis csóringernek.
Hát ennyit a hétről kérem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése