Oldalak

2015. október 2., péntek

Jesszus, annyira aktiv hetünk volt, hogy örülök, hogy holnap szervizbe megy a kocsi és nem. Megyek. Sehova.(Azon kivül, hogy elviszem Pipit suliba reggel meg elhozom fél 2kor.) Tegnap a rathfarnham-i játszón jártunk, ma meg Timiékhez* mentünk Stillorgan-be, (lesétáltunk a játszótérre is a két fiúval, mert Palika ezúttal nem birt magával benn), majd délután elmentünk a Herbert Parkba, mert playdate-ünk volt Christian-ékkel. (Mivel elment az áram 4kor, gyalog cipeltem le a babakocsit és a bicajt meg itt-ott Palikát a negyedikről, isteni volt, isteni...)
Mindeközben eladtam ma a terhes kabátomat is és próbáltam nem megőrülni, mert Palika két-három napja hipernyűgös. Volt tegnap amúgy Mónika, húsz percen át próbáltam kilépni az ajtón, de Paja úgy orditott, mint akit nyúznak, úgyhogy alig tudtam elindulni... Nem tudom, mi baja, délelőtt még csak-csak elvagyunk (bár akkor is stresszesebb, mint általában), de a délutáni alvásából való felkeléstől az esti lefekvésig iszonyatos. Hjaj.

* T. megnézte és kiderült, hogy tök nagy fejes a férje. Azt hittem, holmi egyszerű sales-es, de Head of valami. Hümm. Ez mondjuk megmagyarázza az egy fizuból három hálószobás csillivilli lakást. Jut eszembe Cég. Hamarosan kijön valami új, ami még titkos, de a neve... No az ultraciki lesz. Előre röhögünk, de állitólag már túl késő megváltoztatni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése