Oldalak

2015. november 1., vasárnap

  • Palika új tudománya: megtanult horkolni - vagyis Pipi megtanitotta. Szóval horkol és utána kifújja a levegőt, mintha aludna. Repes a szivem. 
  • Ja és végre tud formabedobózni. Akkurátusan keresgéli mit hova és hopp, benyomja a formákat. 
  • És hűűűű, nagyon tud hisztizni, már el is felejtettem, Pipinél hogy volt ez. Dühösen kiált, ordit, csapkod, földhöz veri magát, tör(ne)-zúz(na), nagyon kis pukkancs. 
  • Mostanság a kedvenc elfoglaltsága a mandarin pucolás. Vicces, mert Peti is ilyenkor kezdte, emlékszem, értékes perceket nyertünk vele Sydney felé. A baj csak az, hogy mostanság csak pucol, pucol, de nem eszi meg végig a mandarint, pár cikk után már dobná ki a kukába azt is...
  • No és egy Pipi is: Pénteken a Cégnél talált egy Guess who-t, úgyhogy utána elárultam neki, hogy nekünk is van ám itthon egy utazós verzió (sajnos nem ablakokat kell nyitogatni, nem olyan profi), no most ezóta megy a találgatás. Imádja.    
És igy mentünk be a Tescoba... (Ahol kiverte a palávert, mert egyrészt ki akart sétálni egy palack vizzel, másrészt mikor már fizettünk (kinyilt nekünk egy pénztár haha), akkor meg a kosarat is el akarta tulajdonitani... Ó jaj. Szép időket vizionálok.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése