Oldalak

2015. november 23., hétfő

Voltunk GP-nél reggel, mindkét gyereket vittem, óriási móka volt... Mindketten kaptak antibiotikumot, sőt, Peti valami szteroidos tablettát is, ami most olvasom, severe asthma esetében kell... WTF? Azt emlitette a doki, hogy lehet, hogy kell inhaler, ha nem múlik a köhögés, de hogy minek irt fel ilyen bivalyerős valamit, elképzelésem sincs... Köhög, oké, taknyos, oké, 38-39 között van néha a láza, de ennyi... Nincs rosszabbul, mint bármikor máskor, amikor nem kapott olyan gyógyszert, ami hallucinációkat okozhat meg depressziót és felborithatja a hormonháztartást. Hát ilyet!
Kezd amúgy kaotikussá válni a helyzet, már megint egy A4-es papiron vezetem, ki milyen gyógyszert kap, mikor, Petinek van ugye az antibio napi 3x4,5 ml, a szteroidos tabletta napi 1x2 db, kenjünk a kukiját napi 3x, kap Normaflore-t meg C vitamint illetve ha lázas (most este 38,8 volt), kapja ugye a Nurofent; Palika ehhez képest smafu, ő napi 3x3,5 ml antibiot kap csak meg egy Normaflore-t illetve 5 ml multivitamint. Jajj.

3 megjegyzés:

  1. Erről az jut eszembe, amikor a gyerekeim csecsemőként a refluxukra különféle gyógyszereket szedtek különféle időpontokban: azt hitten megbolondulok.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon genyo és figyelj, mikor melyiket kapjak, mert kioltjak egymast brrrrrr.

    VálaszTörlés