Oldalak

2015. december 9., szerda

Elfelejtettem emliteni, hogy hétfőn volt 7 éve, hogy idejöttünk. (Vagyis én, T. pár nappal korábban érkezett.) Mint tudjuk a 7 bűvös szám és vizválasztó.
Eddig azt mondtuk, az egyetlen erős ok, hogy itt vagyunk, az az, hogy T. munkája mióta az új csapatában dolgozik egész jó, köszönhetően, hogy szuper a főnöke. No ma kiderült, hogy a drága jó főnök kilép a csapatból. T. szerint ez egy jel. Ha most még az ő munkája is elszaródik megint egy idióta főnök miatt, az isten sem ment meg minket, hogy hazamenjünk.

8 megjegyzés:

  1. hulye kedes, h miert pont haza?
    mondtad mar tudom. cdsak ujra szeretnem hallani.

    VálaszTörlés
  2. Nincs ország, ami megfelelne nekünk. :D
    Más nyelvbe már nem invesztálunk, marad Nagy-Britannia (ugyanez pepitában, kuka), Amerikába, Ausztráliába nem akarunk menni a távolság miatt, szóval... Persze még semmi sem biztos, sok dolog miatt, de ha még az ő munkája sem tart itt... Akkor semmi.

    VálaszTörlés
  3. és mi lett a régi hülye főnökkel? én nem figyeltem vagy írtál róla? mert egyszer csak mintha eltűnt volna a sztorikból.

    VálaszTörlés
  4. Amikor mentunk volna Amerikaba, az azert volt, mert ezer interju, felveteli utan atvettek egy masik csapatba, ahol aprilistol kezdett (elvileg Amerikaban, de ugye a korhaz kozbeszolt és megengedtek neki, hogy innen vegezze az uj munkajat). Szoval akkor kikerult a regi fonok alol és bekerult a szuper fonok ala (aki mellesleg no volt és normalis) de most neki elege lett, mas poziciot keresett és igy januartol nem o a fonok, hanem atadta ezt a tisztet egy itteni valakinek, aki olyan hatareset. Nem tudjuk, milyen lesz elesben.

    VálaszTörlés
  5. hát, akkor reménykedni kell. a jó főnök mondjuk tényleg ritka kincs.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos o is ir és az elozo hulye is az volt és hat eleg jol ismerik egymast... Persze nem kell a paranoia, de ugyesen tud alavagni az embernek aki akar, foleg, ha piszok magasan van.

      Törlés
  6. és el tudod képzelni, hogy hazajöttök ennyi idő után? vagy hülye kérdés, mert pont ennyi idő után már simán?

    VálaszTörlés
  7. Bízzunk benne, hogy jó lesz az új is, de legalább tűrhető!

    VálaszTörlés