Oldalak

2016. január 11., hétfő

Csak eljutok az év végéig legalább lassan... Nem tudom, más hogy osztja be az idejét, úgy tűnik, én szarul.
Szóval Szilveszter. 31-én délelőtt napsütéses, de iszonyat hideg és szeles napra ébredtünk. T. fél 12re foglalt egy bowling pályát a Leisureplexben és mig ő Pipivel guritott párat, mi Pajával bementünk a játszóházba, ami persze dugig volt. Alig egy órát töltöttünk benn, Petiék jöttek, hogy végeztek és mehettünk is haza. Délután kicsit diszitgettük a lakást (Pipi ragaszkodott a szerpentinhez vagy nem is tudom, hogy hivják azt az eldobható szines papircsikot), majd hogy délután mit csináltunk, no arról fogalmam sincsen. Boltba szerintem tuti elmentünk (talán Lidlbe, ketten T-vel, mert reméltük, hogy ott lesz gyerekpezsgő (nem volt, Bulmers-t vettünk helyette meg egy málnás sört)) és talán utána már csak itthon múlattuk az időt. Mivel Petinek megigértük, hogy sokáig fennmaradhat, egy órával előrébb toltuk az órákat, hátha aszerint akar majd lefeküdni, de az igazat megvallva rá sem nézett egyik órára sem, úgyhogy miután éjfélkor (azaz 11kor) koccintottunk vele egy kis vizzel (haha), szó nélkül ment az ágyába (addig amúgy virsliztünk, kártyáztunk, TV-t néztünk). Miután lefeküdt, mi hármasban megnéztük a Mrs Brown's Boys karácsonyi adását, majd mikor éjfél lett ismét koccintottunk (ezúttal sörrel) és nem sokkal ezután feküdtünk is le. (Tüzijáték, petárdázás egy darab nem volt, sőt, az ir adást meg sem szakitották, hogy éjfél van (valami koncert ment), úgyhogy most is, mint mindig, a BBC-t néztük és az angol tüzijátékot. Jááááj. Se egy Himnusz, se egy elnöki beszéd... Eh...)
No hát ennyi volt az év, bye-bye 2015. Jó is volt, rossz is volt, egy biztos, hasonlóan pár elmúlt évhez, iszonyú gyorsan elszaladt. Várj meg élet!!!

3 megjegyzés:

  1. Koccintani sörrel? Ez ír szokàs vagy utàljàtok a pezsgőt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs gyerekpezsgő, a normál pezsgőtől meg mindenki hány, úgy utáljuk. Maradt a "majdnem", a málnás sör, ami kb málnaszörp. :)

      Törlés
  2. Megjöttem pótolni - szokás szerint. Jelentem , én is szarul osztom be ezek szerint az időmet... :-P

    VálaszTörlés