Oldalak

2016. február 3., szerda

Péntekről már irtam, az volt a füles-napom. Este T. elment pingpongozni, fél 1 körül ért haza, úgyhogy az este egy az egyben az enyém volt, igy dublinfox-al töltöttem az időt, végre összefésültem a térképeket az oldalon lévő adatlapokkal meg előkészitettem a másnapi ebédet.
Szombaton délelőtt a hidegben játszóztunk: majd megfagytam, de kitartottam, igy legalább 45 percet töltöttünk a Windy Arbour-os játszótéren. (Az eszkimó gyerek bezzen nem fázott...) Paja alvása alatt T. elment vásárolni a Nutgrove-ba, majd mikor megjött, palacsintát sütött, én meg előkapartam egy másik téli kabátot Palikának, mert ezt a feketét már igencsak kinőtte. (Mire nem jó, ha azonos neműek a gyerekek... Ha akarnám, egy fillért sem kéne költenem ruhákra, mindenből van ezer.) Ha már felülről megújult Pál, üzembe helyeztem egy másik cipőt is neki, amit még Amerikából hozott T. októberben, úgyhogy most van egy vadi új Pajánk, nagyon vicces.*
Vasárnap esett az eső és fújt a szél, igy mit volt mit tenni, elmentünk Howth-ra lángosozni. (Imádom a lángost, szuper, de ez az idő... Komolyan, agyam elszáll, hogy vagy üvölt a szél, hogy lépni nem lehet vagy esik az eső vagy együtt a kettő. El sem tudom már képzelni, milyen lesz, ha jön a tavasz. Meg el sem tudom képzelni már milyen Magyarországon, ahol az első három napon mindig fülelünk, mi ez a csönd, majd rájövünk, hogy ja, hát nem fúj a szél...) No szóval délelőtt lángosozás volt a program és mert kemény legények vagyunk, sétáltunk is kicsit a kikötőben, de előtte a fejünket a nyakunkhoz kötöttük, biztos, ami biztos. A délután takaritással, pakolással telt, de kedd van ugye és már nyoma sincs, ehhh hát ilyen ez.
Hétfőn - azaz tegnap - megjött Storm Tökömtudjaki, úgyhogy akkora szél volt, hogy Palikát nem tudtam letenni kinn, mert eldőlt volna. Miután nem akartam itthon maradni, a Nutgrove-ba mentünk délelőtt, Dealzeztünk meg Tescoztunk egy rövidet, majd felvittem őkelmét a Mr B's játszóházba és ott voltunk délig. 1 körül enyhült a szél, úgyhogy Petiért már gyalog mentünk, de délután meg esni kezdett, szóval remek kis idő volt megint egész nap. Este T. elment zenélni, de fél 11 körül már hazaért, szóval nem volt hosszú kimenője.
Ma playdate-ünk volt Krisztiékkel, a St Anthony's play group-ba mentünk, ami azért mókás, mert mit ad isten, épp tegnap irt a vezetője, hogy legyek kedves és vegyem fel a dublinfox-ra a csoportját. (Mi ezt a randit már múlt héten megbeszéltük, azért, hogy körbenézzek, hát kicsi a világ, mi?) Fél 1re értünk haza a találkáról, gyors ebéd, majd Pipi, de Palikát csak 3/4 3-kor tudtam lenyomni, szörnyű.
A héten már visszajött Mónika, úgyhogy ha minden igaz, két este jön majd, talán holnap meg pénteken, bár ezt még meggondoljuk, mert holnap moziba is mennénk Gyöngyivel, bár ez még nem 100%. Pénteken T.-nek pingpong, tudunk élni, ennyi.

* S igy néz ki Pál:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése