Oldalak

2017. szeptember 21., csütörtök


Lassan megint vége egy hétnek, kicsit jobb talán, mint az előző, az mindenképp nyerő, hogy Palika tegnap óta megint jár oviba és már fél 1kor hozom el, hurrá. Reggelente még ott vagyok vele vagy fél órát, mert szeretné, ha maradnék, igy csak fél 10 körül leszek szabad, de a tavalyihoz képest ezt óriási előrelépés. Eddig még egyszer sem sirt (koppkopp) és mikor megyek érte, vidám, igaz, a héten tegnap és ma is mondogatta, hogy nem akar menni, de hamar sikerült megyőznöm, hogy de, menni kell, ez ilyen. (Tegnap megvesztegettem egy Boston Donut-tal haha, ma nem kapott semmit. Még.)
Ami Petit illeti, ez az év durvább, mint a tavalyi, fél 3kor végez minden nap ugye, ami eleve késő, de csomó leckéjük is van, nem is értem, hogy. Oké, tavaly is sok időt töltött a házival (2+2 oldal volt plusz az olvasmányok), de ezek nagy része agy nélküli szinezés volt, most meg normál lecke. Egy oldal szöveges feladat (de ilyen cselesek ám, hány lába van 2 kutyának, 2 macskának meg 2 embernek összesen), egy oszlop "magolás" (mint a szorzótábla, de összeadások), napi 4 új szót 4x le kell irni és hétfőnként kapnak egy új sztorit olvasni (a mostani 24 oldal és nem 1-1 mondat van oldalanként, hanem 5-6). Szóval sok, na és ezek 6-7 éves gyerekek.
Tegnap amúgy voltam az első jóga órán (10 alkalom lesz), tök jó volt, igaz, majdnem elaludtam, de jó volt 1,5 óráig "egyedül" lenni, nyugiban. Délelőtt is nyugiban vagyok már két napja fél 10 és fél 1 között, de azért az más, akkor főzök-mosok-takaritok-pakolok, nem ülök vagy fekszem egy jóga matracon kussban haha. 
Ma Artúrék elutaztak nyaralni és amig távol vannak, ránk bizták a hörcsögüket, ma reggel hozta át, hát mit mondjak, nem egy zajos - aktiv jószág, ül a házában és meg sem moccan, elég uncsi...
Holnap meg már péntek, atyaisten, hova rohannak a napok?!
    

2 megjegyzés:

  1. De jo, hogy ilyen jol veszi Palika az akadalyt, tavaly jol megviselt teged is a sirasa.
    Cuki hori, orulj h csondben van, ezek tobbnyire tombolnak ejjel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen tavaly elég vigasztalhatatlan volt. :D De azóta nagyfiú lett. ;)
      Ez csak forog éjjel a kerekében, de kitesszük a konyhába, ott nem hallani. De hogy igy mi értelme van? Napközben szinét sem látni, 10-11 körül előjön és éjjel bulizik egyedül a konyhában, reggel megint alszik... Pf.

      Törlés