Oldalak

2019. június 15., szombat

Pótoltam a tavaszi magyarországi nyaralásunkat, hurrá.
Ami a hetet illeti, nem volt annyira sűrű, mint a múlt hét, de azért igy is kidöglöttünk a hét végére. A legbonyibb nap péntek volt, amikor Petiék szinházba mentek (The Twits-et nézték meg Roald Dahl-tól), Palikának meg szülinapi party-ja volt (Robyn) rögtön ovi után. Izgi volt, mert ajándékot csak péntek délelőtt tudtam lőni neki: ugyan csütörtök este egyszer már nekiindultam a Debenhams-ba, mivel baromi későn tudtam csak menni a dugó miatt, mire odaértem, bezárt az a szemét. Kicsit sem voltam ideges ám. Na mindegy, végül péntek délelőtt bementem a városba (megejtettem az évi második utamat a központba) és a Smiggles-ben lőttem Robyn-nak egy tolltartót meg szines illatos cekákat, szerintem király vagyok. (Mivel Lorcan buli is lesz holnap, neki egy Lego-t vettem meg egy titkos dobozkát, amit persze Pipi roppant irigyel...)
A szombatot amúgy nem toltuk túl nagyon, csak a Blackrock park-ba mentünk focizni meg bicajozni meg egy kis levegőt szivni, hiszen kedd óta nem voltunk kinn igazán, mert 10 fok volt egész héten bahhhhhh...
Ja, Palika intenziven tanul olvasni (magától) és szegénykém már szorozni is próbál, nem is rosszul, Pipi pedig még mindig foci őrült jaj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése