Oldalak

2021. szeptember 7., kedd

Hát ez nem jött be...

... úgy kivagyok, mint a dög. Tegnap csináltunk egy PCR tesztet itthon (magamnak), ma jött eredmény, hogy negativ, de lehet nem voltam alapos a mintavétellel, mert rettentőre szenvedek. Mondjuk 1.5 éve nem voltam náthás, szóval lehet, hogy ez most egyszerűen valami mutáns nátha, de borzalom igy is úgy is. Szombat óta nem voltam kinn, mozdulni is alig birok, legszivesebben egész nap aludnék (vasárnapot kb végigaludtam, hétfőn kicsit jobb volt, de ma megint fél 12ig ágyban voltam (és nem netezgettem vagy tévéztem, konkrétan aludtam vagy bámultam magam elé) és délután is többször ledőltem 1-2 órára... A legidegesitőbb a percenkénti tüsszögés, mert nyilván nem mindig sikerül és akkor dől a könny a szememből és a durva köhögés. A legegyszerűbb mozdulatsor vagy két mondat után köhögök, mint az állat, rohadt idegesitő. Nem jön ám fel semmi, ez ilyen száraz ingerköhögés, amitől azt érzed, mintha a torkodat karmolná valami. És ha ez nem lenne elég, folyamatos hőemelkedésem van, 37.8-38 szombat este óta (most kedd este van), hol fázom, hol megrohadok és hasogat a fejem (azon belül is az arcüregem). Szóval báááááh, legyek már jól, mert millió dolgom lenne, ehelyett meg csak szenvelgek, szipp.     

3 megjegyzés:

  1. Itthon csomó ember ebben van most, én is, kölkök is, tesómék is, gyerekdokink is mondta, hogy sokan mentek hozzá ezekkel a panaszokkal, szóval ez szerintem egy nem kívánt itthoni szuvenír.
    Nekem meggyőződésem, hogy a maszk nem csak a covid ellen védett, hanem az ilyen sulis ebolák ellen is, és most, hogy itthon nem kell maszk közösségben, az eddig szunnyadó egyéb bacik-vírusok hódítanak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát lehet, hogy otthonról hoztuk, Peti ugye már eleve nem volt jól, mikor hazajöttünk (vasárnap volt a legrosszabb, lázas volt, gyenge stb), de hétfőn már csak az orra folyt... Utána nem ment két napig suliba, de csak a teszt miatt, mert kedd-szerdán már teljesen jól volt - én meg péntekre robbantam le, szóval simán lehet, hogy még otthonról hoztunk valamit vagy hétfőn a gépen szedtem össze, bár gyanús, hogy Peti már vasárnap szarul volt, simán ő is átadhatta péntekig... Na mindegy, lényeg a lényeg, hogy valami durva kórság mászkál itt, a fiúk tök jól átvészelték (időközben Palika is elkapta, na ő szombaton volt gyengébb meg kicsit folyt az orra, de rajta pl egy nap alatt átment), én meg jól megszivtam... 10 napja kezdődött és még mindig köhögök... :( Jobbulást nektek is, nem tudom, mi a jobb, maszk nélkül kéthavonta kihordani egy náthát vagy maszkot hordva két évente egyszer benyalni valami sokkal durvábbat. :D (Gondolom a szerveztünk elszokott a kisebb virusoktól, baciktól is... Bele sem merek gondolni, mi van a pár évesek immunrendszerével, velük mi a pálya...)

      Törlés