Oldalak

2005. június 17., péntek

A kezdetek 22

Csináltam lecsót ebédre, két tojással, paradicsom nélkül, de ez a két tojás úgy felpuffadt, hogy csoda lesz, ha nem hagyok vacsira valamennyit. Merthogy nem is vagyok éhes. 
Ha vége a vizsgaidőszaknak, szeretnék Szabó Leslie koncertre menni. Az előbb hallottam egy számát, nem is tudtam, hogy ő az (mondjuk valahol éreztem, de olyan "túl jól megcsinált, nem erőltetett szám"-nak tűnt) és nagyon tetszett!!!! Óóó. Most nézem. A változatosság kedvéért, PONT MA van a Művészetek palotájában. Elég messzire kéne menni ezután ez után az alak után... Bár mondjuk Tiszaroff és Lengyeltóti nem tudom, hol van... A balatonboglári és a pécsi koncert alatt valszeg nem vagyunk itthon, marad Hajdúnánás és Fehérgyarmat, amit szintén csak sejtek, hogy hol van. Ja, de az meg augusztus 20... Hát Leslie, miért teszed ezt velünk?
Mondjuk ott van, hogy műsorrendelés, de azért ANNYIRA még nem állok jól...

....1017 (!!!) államfőjelölt volt Irakban, akik közül most heten indulhattak a választásokon....

Teljesen be van borulva és folyamatosan dörög az ég...
Olyan fura. Ilyenkor mindig azt érzem, hogy tele vagyok energiával. Ilyenkor talán még a Coopert is le tudnám futni... Mondjuk kettesre.

Egyébként, hogy személyesen is meggyőződjem róla, hogy meleg van-e, kiültem a kertbe olvasni és igencsak hüvi volt, meg kell mondjam. Ennyit a hőérzetemről. Pedig mikor kiültem, még sütött a nap...
4 (azaz 4, azaz 4 szál) lilom van már a kertben. Narancssárgák. Először nem is tudtam, hogy liliomok. Aranyvirágom azt mondta, orchideák. Tudom, hogy hülyéskedett, de szerintem nagyszerűen fejezte ki, milyen egyedi szépségűek a mi közös lilomjaink. Ehhez nagyon ért.

A hőérzetem mellett a macska intuíciós készsége is megér egy misét. Állítólag érzékeny állat. No most jön a vihar, én fel vagyok pörögve, zsigereimben érzem az áramló csít, erre ez a dög,ez a dög nem rest és négy lábát négyfelé vetve alszik a hátán. (!) Le is fotózom, amit itthon lesz a gép és megosztom mindenkivel ezt a nem mindennapi látványt. Elkényeztetett disznó.

Asszem, nem vagyok elég mély, de egyenlőre nem tom megkülönböztetni Yeats-et Eliot-tól. Annyit jegyeztem meg, hogy Yeatsnek 70 éves korában volt egy műtétje, hogy visszaszerezze a potenciáját. Most ezt én egyértelműen a szexuális potenciára vonatkoztattam, de most, hogy leírtam, rájöttem, hogy lehet, hogy csak arra vonatkozik a kifejezés, hogy 70 évesen újra elkezdett írni meg alkotni. A sok hülye metafóra, basszus. Nnna. "But in his 5th and final period he returned to the turbulence after undergoing the Steinach operation to increase his potency in 1934..." 1865-ben született az öreg.

Most jöttek Anyu és Apu és megmutatták az új autójukat!!!!! Gratulálok Nekik, használják egészséggel nagyon-nagyon sokáig!

Úgy szégyellem magam. Tegnap szidtam, mint az őrült szegény Coleridge-t, hogy hogy tudott olyan sz@rt írni, mint a Kubla Kán, erre kiderült, hogy görcsei voltak egész életében és sokszor, "mint egy féreg fetrengett a fájdalomtól" - és ezt Wordsworth mondta róla.

Ez bezzeg szereti... A mi urbánus cicánk viszont még mindig f*stos. Ma már csomó füvet evett csórikám.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése