Oldalak

2005. december 9., péntek

Mix

Az elmúlt hetekben négy zokonit is vettem / kaptam, ami állítólag 100% pamut. No most mivel használat előtt szokás szerint kimostam a zokonikat, megfogdostam őket, csak úgy véletlenszerűen... Eskü, hogy bennem több pamut van, mint a négyből kettőben összesen. Fogyasztóvédelem, hol vagy?!

EZT már reggel is megdöbbenéssel hallottam... Mennyire szerencsétlennek kellett lennie ennek a hat éves kissrácnak, hogy egy kocsiban ülve elüsse egy repülő?! Mint egy Monty Python jelenet, komolyan.. Csak épp itt a kisfiú tényleg belehalt az abszurd morbiditásba.

Tegnap ahogy utaztam a metrón, a mellettem ülő jó ötvenes fickó nem törődve a metró zsúfoltságával, azzal, hogy mindenki kényelmetlenül, félig lehúnyt szemmel próbálja túlélni a dolgosan eltöltött nap utolsó nyílt színi fázisát (nevezetesen a hazabékávézást) - elmélyülten olvasott. Ez még csak rendben is lenne, sőt; de ráadásul muksónk nem valami arany dombornyomásos címoldalú ponyvát bújt lelkesen, nem is a Sztárok, a k. anyátok! vagy a Ma hol folyt vér? című napilap betűit falta, hanem a Kincskereső Kisködmönt.... Amikor oldalra sandítottam, tisztán láttam, hogy ott tart, hogy a kis Móra Ferike úgy tanult meg olvasni, hogy az anyukája a párás ablakra ujjal felírta, hogy KINCS - persze fordított S betűvel... Egész elérzékenyültem, komolyan.
 
 
Az előbb brutális kegyetlenséggel megettem Tibor (Csokoládé) Miklóst, aki az ablakon keresztül próbált bejutni a lakásunkba. Jogos önvédelem volt, hiszen már a két ablaküveg között járt, szerintem csak perceken múlott, hogy nem hatolt be a lakásba is. Milyen világot élünk... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése