Oldalak

2006. július 16., vasárnap

Sűrítve

- Vasárnap óta egy sort sem olvastam a Bovarynéből, pedig az eleje igazán felcsigázott, de sajnos nem volt egy nyugodt fél órám, hogy nekihasaljak a maradék 300 oldalnak.
- Most jöttem meg otthonról haza, kicsit loptam a napot, néztem, ahogy A + A dolgozik, ebédeltem és mintha csak tortát kennék, beragasztóztam néhány álmennyezet darabot. Otthon tökkupi van, az ottani állapotokhoz képest itthon egész okés a helyzet, pedig az már nem semmi.
- Tegnap voltunk Szigetnemtudomhol, ahonnan hoztunk egy villanyírógépet és azóta AV folyton azon töri a fejét, mit is írjunk rajta, nehogy azt érezze szegény, hogy tökhaszontalan. (Pedig az.)
- Pénteken is otthon voltam, kicsit segítettem Apunak betűket kivágni, izgiségi együttható a 10-ből 8, főleg miután végül már az S-hez is hozzá mertem fogni a sok K meg T meg I után.
- Csütörtökön kerestem egy kis pénzt, de ez a nap inkább arról hírös, hogy kissé lehűlt az idő. Ebből kifolyólag úgy gondoltam, a nap éppen megfelelő arra, hogy vegyek némi ruhaneműt, aminek igencsak hiányában vagyok. However, rá kellett jönnöm, hogy alaktalan és ízléstelen vagyok, miután minden ruha, ami szembejött, vagy ronda volt, mint a szar, vagy akkora, mintha legalábbis egy elefántra tervezték volna. Úgyhogy ruciügyileg kétségbe vagyok esve. Mély kétségbe. Sőt. Cipiügyileg is gáz van.
- A hét folyamán megnéztem a Bridget Jones 2-t és a Kísérletet, egyik ócskább volt, mint a másik. A BJ egyetlen jó poénja az volt, hogy nem szeretlek, nem szerettelek és nem is foglak szeretni soha...
- Amúgy egy hülye hét volt ez, na.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése