Oldalak

2006. október 31., kedd

Too sings és társai

Nem, most nem Marci hányószövege jön ide, hanem kifakadok, hogy itt már mindenki terhes?!
Kezdődött MD-vel, aki ugyan csak aszitte, hogy terhes, de aztán mégsem (kéne, de aztán nem); aztán írt O., hogy ő tényleg az, olyannyira, hogy márciusban szül; telefonált P, hogy a kisP is a harmadik hónapban van; én azóta rákattantam a Porontyra és mindenféle szülésen készült képeket nézegetek, szüléstörténeteket kommentálok, kisgyerekes anyukák blogjai között kapkodom a fejem és mindenhol azt látom, hogy mindenki terhes van, volt, lesz, így lassan úgy érzem, biztos én is az vagyok, voltam, leszek.
Még hogy izé... Fogy a magyar... Nem is.

2006.10.30 - ápdét 1: Régi közös ismerősünk wiw-es képe alatti cím: XY (ő a régi közös ismerős) a 9. hónapban...
2006.10.31 - ápdét 2: Anyu tegnap mondta, hogy a másik O. is túl van a 15. héten.

Komolyan, ez már valódi beszarás.

Ja. Olyan hideg lett egyetlen éjszaka alatt, hogy konkrétan a sz*r is belémfagy. Éjjel vagy 3x arra ébredtem, hogy borzasztóan zúg a szél, félálomban attól féltem, hogy egyszerűen elfújja a házat és egy új pisai ferdetorony születik itt a Ferencváros szívében, de aztán hálistennek semmi ilyesmi nem történt, szép, napsütéses reggelre ébredtünk.
Este az volt még, hogy voltunk egy kiállításmegnyitón meg minden, műanyagpohárból ittam pezsgőt, igen, én és igen, ittam, amitől kissé szédültem, annyira nem vagyok hozzászokva, de összességében örültem, hogy elmentünk, sosem voltam még ilyen helyen meg különben is, az Erzsébet hídért bármikor érdemes kimozdulni.

1: Utálom azokat a kiscsajokat, akik húsz évesen különböző menedzsereknek nevezik magukat egy szimpla érettségivel és úgy dobálják a nagy seggüket, mintha az egész világ a márkás bőgatyájuk zsebében lenne. Az ilyenek mindent félrefordítanak, de ami a legszörnyűbb, ha rájövök, hogy háttezhülye, nem is az van odaírva és szólok nekik, hogy nézzék már meg még egyszer a mondatot, darabonként végigtagolom, sejtetve mi-mihez tartozik, akkor sem tudják értelmezni, mert bele vannak ragadva egy elképzelésbe és az istennek nem lehet őket kihúzni abból a vályúból, amit ők előre lefixáltak magukban. Én tanárnak türelmes vagyok, de tényleg, az életben előforduló türelmetlenségem a tanításban megnyilvánuló türelmemmel képez equilibriumot, de ha már nem bírom tovább és elmondom a megfejtést egy-egy ilyen libának, aki meghallva a jó megoldást, elismétli a saját hülye verzióját, na akkor feladom. És ráhagyom. Igen, azt jelenti. Igazad van.
2: Tűz a nap, de állítólag olyan hideg van, hogy az ember orra lika Malvin benő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése