Oldalak

2007. április 23., hétfő

 Szomor

Ha betartjuk az ami szép, megmutatjuk, ami nem, eltakarjuk elvét és hiszünk a tegnapi ruhakölcsönzős nőcinek, akkor felhúzok egy vívórostélyt, a fenekem és a felsőcombom (igen, nem csak a csirkéknek, nekem is van olyanom) befáslizom és pőrén leszek az esküvőn.   

Tegnap ugyanis megtudhattam, hogy a nyakam szép, a vállam formás, a hasam lapos, a mejjem csinos, a hajam gyönyörű, a lábam vékony, a derekam meg darázs (ezt meg is mérte, a kerület 61 cm), de miután a fejem és a fenekem annyira nem kapott hangos ovációt, arra a következtetésre jutottam, hogy azokkal gáz van.

Van a Ványa bácsi. Mióta olvastam, tudom, hogy csak a csúnya lányokat dicsérik részleteikben. Szóval csúnya vagyok a francegyemeg.   


Morgen wasser gut

Kérem azt, aki az anyut néztem fürdés köszben keresőszóval talált ide, hogy ne nézze az anyukáját fürdés közben vagy legalábbis ne titokban, hadd tudja már szegény pára, hogy bámulják és tehessen már ellenlépéseket. Mondjuk vehessen egy riglit.

Úgy tűnik ma nem bírok felkelni.  


Vonul

Zenét válogatunk. Az előbb már berágtam, mert AV idiótábbnál-idiótább zenék előtt rendszeresen felkiáltott, hogy na, ez az, megvan, én meg mindig azt hittem, hogy végre tényleg talált valami jót, amikor persze nem is. Szerinte ez poén, szerintem meg nehezen bírom a csalódottságot. Szóval az előbb berágtam és dühösen kimentem mosogatni, úgyhogy egy ideje végre valóban normális bevonulásra alkalmatos zenék közül válogatunk, éljen. A hiszti.


Egy húr

Tegnap délután, napsütés, a frizurák tartanak, mi meg autózunk hazafelé Anyuéktól. Miután előadtam a Su-su bolondságot, szóltam, hogy itt az ideje feltenni az előlapot, különben folytatom és az senkinek nem lesz jó. AV jó férjhez illően nem vette elő az előlapot, hanem biztatott, hogy énekelgessek csak tovább nyugodtan, ezt a nagylelkűséget pedig azzal köszöntem meg, hogy megkérdeztem, mégis mit szeretne hallani. Két másodperc csend után vett egy nagy levegőt, hogy mondja, de elkésett, mert én addigra már választottam...

És egyszerre elkezdtük, hogy jééégből vagyok... 


Naptári bejegyzés

Csak hogy tudjam. A szokásos.

  • Pénteken munka után felkerekedtünk és elmentünk a Rádayba, ahol AV fellépett. Szólózott is meg minden, tök jó volt, csak a vége felé már majd' éhen haltam, étteremben vacsorázni meg nem illik két egymást követő napon egy esküvő előtt ugye. 
  • Szombaton, abban a hitben, hogy egész nap vásárolgatunk, takarítgatunk, sütögetünk az esti vendégség előtt, negyed 11-kor keltünk, de egy hirtelen ötlettől vezérelve inkább elrobogtunk Apuékhoz ebédelni. Hogy ne veszítsünk időt, egy kis zacsiban elvittem a palacsintasütőmet két tojással meg egy liter tejjel együtt és Anyuéknál sütöttem meg a szükséges 20-25 palit. 4 körül hazaértünk, AV takarított, én a fürdőszoba ganajozása közben / után megcsináltam a pali tölteléket  és 6-kor már tokkal-vonóval haptákban állva vártuk is a vendégeket, akiket a várakozásokkal ellentétben sikerült leültetnünk. 
  • A fergeteg party után ma fél 11-kor keltünk, kicsit főztem, kicsit válogattunk zenét meg idézeteket, lassan pedig elindulunk a szélrózsa két irányába, AV játszani, én meg cipőt nézni meg teázgatni az IKEA-ba, juhú.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése