Oldalak

2007. április 25., szerda

 Fáradt

Tegnap az Árkád meg az IKEA után felültettem MD-t a buszra és elsiettem L-ékhez, ahol AV már várt és 10-ig kártyáztunk. Sokat nevettünk, mókáztunk, MD után még egy extra program is - hát mi kell még?!

Nem tudom, csak azt, hogy a mai nap tuti nem... Extrafos hétfő volt ez a mai, rengeteg szart rámöntöttek, utálom, hogy definiálatlan problémákat kell folyton megoldani úgy, hogy mindenki azt mondja, ő nem tud az ügyről semmit. Eh.


Szerinted?

Idézeteket keresek. Erre ezt találom... 

Az első szerelem soha nem múlik el, de mindig véget ér.

Igaz ez? Tényleg? Mert akkor ez az élet nagy igazságtalanságait bővítené...

Ilyen filozófikus vagyok 150 ptyillió idézet átnyálazása után, ez van. Persze még nincs meg AZ idézetünk.


Röviden

- Már háromszor történt meg a héten, hogy a metróból felfelé gyalogolva az előttem imbolygó sárgás neccharisnyás lábra azt hittem, totál szőrös.

- Mostanság reggelente a legnagyobb poénnak a RTL-en 8 körül megjelenő Reggeli dugó feliratot tartom. Igen, minden alkalommal mikor látom, jót röhögök.

- Van egy C&A-s póló, Kiss me, before my boyfriend comes back felirattal, amire valami rejtélyes oknál fogva jó ideje vágyom. Már a pólóra, nem a kiss-re. Ám.

- Azt álmodtam, hogy valami szerencsétlen sorsú nagyember életének tündökléséről és bukásáról szóló film mellékszereplője vagyok, aki mellett a szerencsétlen sorsú nagyember legelső óriási bukása, nevezetesen egy baromi nagy tűzgolyó gurul el, de végül aztán túléli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése