Oldalak

2012. augusztus 8., szerda

Még négy dolog P.-ről - update: öt dolog

1) Van dühöngő sarka. Régóta van az a szokása, hogy ha felhúzza magát, akkor tiszta erőből elkezd rohanni, no most ezt továbbfejlesztette és már valahová rohan ilyenkor, konkrétan a cipősszekrényhez és bepréseli magát a szekrény és a fal közé. Ha utánamegyek és rákérdezek, hogy most mérgelődik-e, akkor lelkesen bólogat, majd elmosolyogja magát. (Hihetetlen fószer.)
2) Kicsit kényszeres kajálás közben, ugyanis ha leesik egy morzsa vagy kajadarab a földre (akár kinn a játszótéren), addig nem eszik tovább, amig fel nem szedtük, hanem hangos "hangya, hangya" kiáltásokkal előrevetiti a sötét jövőt, hogy ha nem vesszük fel azonnal az ominózus falatot, rámegy a hangya és jajj lesz nekünk. (Köszi Anyu...)
3) Szintén kajánál maradva: imád mandarint pucolni. Akkurátusan leszedegeti a héjat, szigorúan egy kupacba pakolja őket, majd ha kész, egyesével (!) kidobja őket a kukába. (Zseniális.)
4) Lehet neki súgni. Rákérdezek, hogy "súghatok valamit?", erre odadugja a fülét és csendben vár. (Múltkor súgtam neki, hogy "I love you", mondom, most te is, mire óvatosan odasúgta nekem, hogy daaaart.)
5) Megjelent az első anyajegye: egy gombostűhegynyi barna pötty a homlokán, a két szemöldöke között. (Remélem ezügyben rám fog ütni végre, az én anyajegyeim száma ugyanis 10>.)

2 megjegyzés: