Oldalak

2012. augusztus 2., csütörtök

Szórakoztató egység

Mert hogy a Nagy Pakolásban azért P. is a világon van és ha már mi ilyen finnyásak is vagyunk, hogy úgy váltogatjuk a lakásokat, mint más a papirzsebkendőjét, vele azért nem akarunk (és nem is tudunk haha) kicseszni azzal, hogy nem látja naponta a szép szürke eget, úgyhogy természetesen továbbra is kinn vagyunk vele, amikor tudunk...
Szombaton mivel elég ramaty idő volt, kiautóztunk a Poolbeg-hez, ahol épp tűzoltók gyakorlatoztak, volt hát öröm és boldogság. Délután elautóztunk Blanchardstown-ba megvenni a szekrényekbe való polcokat és mivel AV érzékeny lélek, vett egy nyakörvet is egy bajuszos csövi néni kutyájának.  
Vasárnap, a fiúk kettesben elmentek a Herbert Parkba, úgyhogy én teljes lelki nyugalommal pakolhattam és főzhettem, szuper volt. Délután IKEA-ztunk, azaz AV megvette a könyves szekrényeket meg az asztalokat, mi meg P.-vel tombiztunk a gyerekosztályon és bevásárlókocsisat játszottunk (toltam a bevásárlókocsiban a tömegben káromkodva). Vacsorára hotdogot ettünk sült krumplival, hiába, a svédek verhetetlenek.
Hétfőn délelőtt elsétáltunk a Herbert Parkba, játszóztunk és kacsákat etettünk, majd délután AV elé mentünk és együtt sétáltunk haza hármasban nagy boldogságban.
Kedden délelőtt csak a Tescoig jutottunk, mert hazafelé elkapott az eső, délután pedig a már-már hányó AV-vel kiautóztunk a Poolbeg-hez nézni az esőt.
Szerdán délelőtt a Panda Cafe-ba mentünk P.-vel (én vezettem!), majd délután bevállaltuk a retro Merrion Square-i játszót, ami megdöbbentő módon tetszett a Fiúnak.  
Csütörtökön, azaz ma délelőtt Herbert Parkoztunk (játszó & kacsák reloaded), majd délután kimentünk a tengerhez homokozni. (Mi pulcsiban is kezdtünk fázni 10 perc után, az ir gyerekek pedig fürdőruhában pacsáltak a jéghideg vizben, a kisebbek pedig mászkáltak a homokban... Nem tudom, mit csodálkozunk, hogy mindnek folyton lóg a taknya...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése