Oldalak

2012. szeptember 1., szombat

Anya, tanits engem...

Nézegetem ezt a könyvet és hangosan röhögök.

  • 27 hónapos korban a hónap feladata: 1-3 mondóka megtanulása (Remélem az egynek számit, hogy AUTÓ-HAJÓ-DART hehehe (szégyellősen kuncog, hogy mondott valamit))
  • 27 hónaposan feladat: Tanitsa feldobni a labdát! (Elkapni még nem fogja tudni.) (Már mikor otthon voltunk, akkor lazán elkapott mindent, ami felé dobtunk; jó ideje képes feldobni is a labdát és el is kapja.)
Mindig tudtam, hogy különleges gyerekkel van dolgunk.

5 megjegyzés:

  1. Én is megvettem és én sem voltam elragadtatva tőle... Mondjuk ha valakinek abszolút nincs ötlete és segítsége, hogy mit lehet játszani egy gyerekkel, akkor nagyon hasznos, de mi kb. mindent kitaláltunk magunktól, ami le volt írva ebben a könyvben. :) (I'm very proud!) :D

    VálaszTörlés
  2. Nekem is megvan. Tök jó dolgok vannak benne, de némelyik annyira evidens, hogy csak bólogattam, amikor olvastam, hogy ezt is meg az is csináljuk már, és jóval korábban, mint ahogy a könyv javasolja. :) Bele szoktam lapozgatni ötletszerzési céllal, de már nem is tudom, mikor volt a kezemben utoljára. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem néha tetszik, néha nem. Úgy 20 hónapos koráig havonta nézegettem és ami játék magamtól nem jutott eszembe valahogy, azokat kiirtam egy fájlba, kinyomtattam és tudatosan gyakorolgattuk a saját kútfős játékok mellett. (Utóbbiak kiirás nélkül, spontán jutottak eszembe, nem kellett emlékeztető. :)) Akkoriban (már 20 hós koráig) olyan 2-3 hónappal a könyv előtt jártunk, de most hogy újra eszembe jutott és elővettem, észrevettem, hogy már le vagyunk maradva rendesen a beszéd hiánya miatt... Mondjuk más tekintetben még mindig előrébb jár (mozgásilag meg "felfogásilag" pl), úgyhogy nem aggódom csak vicces.

    VálaszTörlés
  4. Megnéztem, 20 hónaposan miket javasol a könyv (9-én tölti be).
    A legtöbb feladatot már csináljuk egy ideje. Jól állunk. :)

    VálaszTörlés
  5. Mondjuk visszaigazolásnak, meg megerősítésnek nem utolsó. :)

    VálaszTörlés