Oldalak

2012. október 28., vasárnap

3-1 napos hétvége

Bár három napos hétvége van (a holnapi nap bank holiday), AV megy dolgozni holnap, mert igy kap egy szabadnapot, amit később akkor vehet ki, amikor akar, akár a jövő évben is. (Hivatalosan csak 5 szabinapot lehet átvinni a következő évre, de ha akkor dolgozol, amikor nem kéne, akkor az más kategóriába esik és azt a napot át lehet vinni az 5 napon felül is.) Nem nagyon bánom, hogy megy, mert két napunk igy is úgy is volt, de legalább spórolunk napokat.
Tegnap gyönyörű idő volt, nem esett az eső, (először, mióta hazajöttünk), az egyetlen bökkenő az volt, hogy 0 fokra ébredtünk. Ez borzasztó ritka errefelé, nem vagyunk már hozzászokva az ilyen zimankóhoz, elég rosszul esett hát a dolog, hogy téli kabátot meg sálat kellett felvennünk. Délelőtt elmentünk azért a Botanikus Kertbe, megnézni a Tök-kiállitást meg fagyoskodni egy cseppet; délután pedig a Palmerstown Parkba autóztunk játszózni. Semmi extra tehát.
Ma már visszazökkent az idő, 6-8 fok volt egész nap - viszont szinte megállás nélkül esett. Lélekemelő. Délelőtt vásároltunk, tomboltunk a Dealz-ben, délután pedig ismét csak költöttünk, elmentünk az IKEA-ba és vettünk két polcot meg egy csomag szalvétát, hogy fejlesszük P. asztali etikettjét.
A hétvége folyamán - szokás szerint - rengeteget agyaltam ám a Jövőn, de - szokás szerint - semmire sem jutottam és ez már kezd olyannyira idegesiteni, hogy szavakba nem önthető.
A Jövőről való Gondolkodás Két Fő Napirendi Pontja:

  • Mikor jöjjön P. öccse? Most júliusban vagy esetleg 2014-2015-ben?
  • Hol éljünk az elkövetkezendő 5 évben? Maradjunk itt vagy máshol? (Hol?)

4 megjegyzés:

  1. Július? :) Azt gyorsan el kellene dönteni. :*

    VálaszTörlés
  2. Most júliust már lekéstétek. Max. jövő július. :)))
    És mi az, hogy az öccse???? Ennyire fiúpártiak vagytok?

    VálaszTörlés
  3. Egy gyermekből durván általánositva és a megfelelő számitásokat elvégezve még benne vagyunk júliusban. :D
    Ami a nemet illeti, teljesen két fiús anyukának látom magam a jövőben, bár jól jönne egy lány is, meggyőződésem, hogy sok szempontból könnyebb lenne egy lánnyal (pl nagyobb az esély, hogy lehetne ölelgetni, nem mozogna mindig valamije - már ez nagy segitség lenne). :)))

    VálaszTörlés
  4. Azért erre a lányos dologra ne vegyél mérget :-D

    VálaszTörlés