Oldalak

2012. október 29., hétfő

Down

Hogy legyen már valami rossz is P.-ről.
Iszonyat hisztis. Egyszerűen nem tudom mit rontok, rontottam el, de az elmúlt egy hétben naponta vagy 4-5x produkált földön fetrengős, orditós, magából kikelt massziv hisztit (20+ percen át tartó agybaj). A baj az, hogy kezdem azt hinni, semmi értelme a "lágy" próbálkozásoknak, be kéne vágni a kádba, hideg vizet rá és hátha. A lelkem mélyén tudom, hogy nem működne nála, mert egy fafejű csak még jobban elkezdene üvölteni és az isten nem tudná utána megnyugtatni, de amikor magán kivül üvölt valami baromság miatt (az esetek 70%-ban kajáért megy a harc, az előbb például rossz néven vette, hogy egy sor süti után (3 szelet - én 2 után émelyegtem) már nem adtam többet neki; a maradék 30%-ban meg vagy a telefonért rinyál vagy azért, hogy kapcsoljam be a tévét neki), úgy érzem, legszivesebben kihajitanám az ablakon és annál ugye a hideg vizes zuhany még mindig humánusabb megoldás.
No mindenesetre dühös vagyok rettentőre és utálom ezt az egészet, mert mindig következetes voltam vele (nem esik nehezemre, mert óriási adag azany*dat, azértse dolgozik bennem, mikor erőszakoskodást szimatolok és meg tudom kötni magam), nem tiltottam neki feleslegesen semmit (sőt, mondjuk ki, elég engedékeny vagyok) és ennek ellenére ilyen kezelhetetlen kis p*cs.
Zavar, hogy kezdek meginogni azokban a dolgokban, amikben eddig hittem, mert nem látok egyelőre más megoldási módokat és mit ne mondjak az, hogy most nekiálljak új dolgokban hinni és új dolgokat kipróbálni úgy hiányzik most a hátamra, mint még egy púp.
A franc essen már bele ebbe az egészbe.

3 megjegyzés:

  1. Szvsz nyugodtan beteheted a csap alá, ha már nagyon a fejedre nő. Nem fog megsérülni tőle, ha tudja, hogy nem tehet meg mindent. Olinál már én is kezdek keményíteni, mert elkezdődött a mindenért hisztizek c. műsor.

    VálaszTörlés
  2. De én nem hiszek ebben a dologban, mert csak bevadulna, olyan. És akkor még pluszban dühös is lenne rám és azt tanulná meg, hogy hozzám nem lehet jönni a bajaival. Nehéz ügy, mert már egyik megközelitéssel sem értek egyet, nem látom, hogy működne bármelyik. Egyik ezért szar, másik azért.

    VálaszTörlés
  3. Alapvetően én sem hiszek ebben a hideg víz alá dugásban, mert mondjuk nekünk hogy esne, ha valamiért kikelnénk magunkból, és valaki erre válaszul bedugna a csap alá...?
    Erre írtam egyébként, hogy szerintem a gyerekokosok se tudják, mit kell csinálni egy hisztiző-fetrengő gyerekkel...
    Én próbálom megérteni, hogy adott helyzetben miért hisztizik, ha konkrét oka van, segítek megoldani, ha csak úgy, brahiból nyomja a műsort, akkor (noha legszívesebben én is nyakon önteném egy pohár vízzel, felpofoznám, vagy sikítanék) kicsit távolabb leülök, és megvárom, míg elmúlik (közben meg mantrázom magamban, hogy "amúgyegycukigyerek"). Arra már rájöttem, hogy szólni, nyúlni ilyenkor nem szabad Lédához, mert az csak olaj a tűzre. Ha végzett, megy a dolgára, mintha mi se történt volna.

    VálaszTörlés