Oldalak

2012. október 8., hétfő

Sűrű

Annyira fáraszt már ez a sok szervezés, röhej, hogy nagyjából ötven embert kéne meglátogatnunk (persze nekünk, gyerekkel, mert hozzánk senki nem jön, hiszen mi is vendégek vagyunk most, ráadásul kemény 30 km-re a vizfejű Budapesttől) és persze több a kolbász, mint a nap, napi 2-3 találkát kéne ahhoz lezavarnunk, hogy mindenkivel végezzünk. Ráadásul vannak ugye bizonyos keresztmetszetek, amiket tekintetbe kell venni (1 és 3 között van 1,5 óra alvás, vagyis P.-nek dél és fél 1 között legkésőbb ennie kell, tehát 12 és 3 között itthon kell lennünk; nincs kocsink; orvosokhoz, hivatalos ügyeket intézni csak időpontra lehet menni; ha ketten megyünk, P.-t valakire (= Anyu) hagyni kell, de ő dolgozik bizonyos napokon ja és persze az is fontos, hogy akihez megyünk, otthon legyen...) és én már kezdek belebolondulni, hogy mindenkinek megfeleljünk.
Amúgy értem a másik oldalt is: egy 2 órás randi nem tűnik olyan észveszejtően nagy kérésnek, persze, hogy bele kéne férnie majd' 4 hétbe, de ha azt vesszük, hogy megszámlálhatatlan "csak 2 órás" találkánk van és hogy az a 2 óra soha nem 2 óra, mert az odaút plusz 1, a visszaút plusz 1 óra, az már 4 és ehhez jön még az, hogy kiesik az alvóidő a napból, hogy kocsit kell szerezni és hogy értelemszerűen csak bizonyos időpontokban érnek rá a találka társak, hát igy már elég idegölő ez az egész.
Áldom az eszem, hogy soha nem ingok meg és mindig határozottan tiltakozom az ellen, hogy itthon töltsük a karácsonyt.
És tudom, kemény vagyok, de mostanság az válik ősellenségemmé, aki megpróbálja áttenni a találkáinkat máskorra...

3 megjegyzés:

  1. Abszolút megértelek. :*
    Semmiképpen sem lehet, hogy hozzátok menjen valaki? Ha annyira nagyon akar látni benneteket, és esetleg még gyereke sincs, akihez alkalmazkodni kellene, akkor nem lenne neki(k) egyszerűbb? (Félre ne értsd, nem jelentkeztem be hozzátok -már csak azért sem, mert nekem sem egyszerű a mozgás gyerekkel :D- , csak kérdeztem. :*)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj, hogy az esetek 90%-ban jogos, hogy mi megyünk (pl kisebb a gyerek, kettő gyerek van, öreg az illető :D), csak miután mindenhová mi megyünk, ez igy rohadt sok, hogy rángatjuk szegény gyereket mindenhová, délelőtti program, délutáni program, egész napos program...

      Törlés
    2. Nem irigyellek... annak idején nekem sem volt egyszerű, pedig akkor gyerek nélkül jártam-keltem. Mindig volt, aki/ami kimaradt. Olyan nincs, hogy elég időre jössz haza...

      Törlés