Oldalak

2012. november 26., hétfő

Futottunk még

Pénteken elautóztunk a St. Enda's Parkba scone-ozni (úgy tűnik számomra már nincs lehetetlen vezetésileg), majd szombaton este megjött AV és miután végigszenvedtünk egy éjszakát (a k*csög szomszédék házibuliztak hajnali fél 3-tól 4-ig, ezerrel üvöltették a rádiót, énekeltek, hogy szakadt volna rájuk az ég (2-kor bezárnak a kocsmák, igy ha még benne van a nép a buliban, kénytelenek valakihez felmenni és ez a valaki úgy tűnik hogy, hogy nem mindig a mi szomszédságunkban lakik (rendben, itt ez volt az első vad éjszaka, de az előző lakásunkban ugye heti kétszer ment az átkozódás (illetve a kedves felettünk lakó mindig klumpában mászkált, reggel 5 és hajnali 4 között bármikor agyvérzést kaptunk a folytonos kopogástól, hát miért is ne), azért is költöztünk ide, mert csendet akartunk és passz, ha más nincs is, csend KELL, hogy legyen, ez elsődleges)), szóval miután félkómán felkeltünk 7-kor (P. ugye nem kegyelmez, ébreszt, ahogy kel) délelőtt elmentünk a Phoenix Parkba játszózni, majd délután elautóztunk Malahide-ra megnézni, hogyan alakitották át a kastélyt. (Jaj, jaj, nagyon, igy múlik el a világ dicsősége...)
Visszatértünk hát a kerekünk vágásába, újra hármasban nyomjuk az ipart, végre több időm lesz irni is kicsit. (Vagy nem.)

4 megjegyzés:

  1. Azt hittem, az csak állványzat, aztán kinagyítottam és jesszuuuuum! Hát így múlik el. :-(((

    VálaszTörlés
  2. Ja, ez fel sem tűnt, ez a Pearse museum, a St Enda's Parkban, ezt már igy ismertük meg, észre sem vettem, hogy ilyen furcsán néz ki. :D A malahide-i kastély amúgy szintén ilyen eklektikus lett, van a kedves kis kastélyka és mellette egy háromszor akkora csupaüveg Visitor Centre. Majd teszek be képet arról is, megdöbbentünk. :)

    VálaszTörlés
  3. Bakker, ez kb. olyan, mint a szegedi Kárász utca-Dugonics tér sarkán épített szocreál förmedvény...

    VálaszTörlés
  4. Na azt még nem láttam. :)
    Tényleg, Szeged az a hely, ahol alig-alig voltam még, pedig a tesóm oda járt egyetemre.

    VálaszTörlés